0 faizli 150.000 TL kredi desteği! Parayı bugün alın, ödemeyi 1 sene sonra yapın!

Ziraat Bankası faizsiz kredi desteğini duyurdu. Köye dönüş kredisi ile vatandaşların karşısına çıkan banka, 7 yıl vade imkanıyla 150.000 TL ödeme yapıyor. Vatandaşlar aynı gün ödemelerden yararlanırken, taksitleri ise 1 yıl sonra ödemeye başlıyor.

0 faizli 150.000 TL kredi desteği! Parayı bugün alın, ödemeyi 1 sene sonra yapın!

Şehir de yaşamak insanlar da strese ve hayat karmaşasına neden oluyor. Bu karmaşadan kaçmak isteyen vatandaşa ziraat bankasından dev hizmet 150.000 TL ye kadar kredi verecek.

KÖYÜMDE YAŞAMAK İSTİYORUM DİYENLERE 150 BİN TL FAİZSİZ KREDİ! İLK SENE TEK KURUŞ ÖDEME YOK, ZİRAAT BANKASI KÖYE DÖNÜŞ KREDİSİ VERİYOR!

Ziraat Bankası, şehir hayatından sıkılan ve köyüne dönmek isteyenler için faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. İlk yıl masrafsız, 7 yıl vadeli, faizsiz. Kırsal alanlarda iş kuran vatandaşlar için yeni devlet desteği biçimleri mevcuttur. 150 bin TL'ye varan kredi imkânı sunan devlet, 84 ay vade imkanı da sunuyor. Proje başvurusu olarak uygulanan projelerin başvuruları yıl başından önce başlatılmalıdır.

2022/12/20/para-12.jpg

BELİRLENEN STANDARTLARIN ALTINA DÜŞÜLMEMELİDİR

81 ilde yapılacak olan bu uygulamayla, tarım ve hayvancılığa yeni bir ivme kazandırmak amaçlanıyor. Özellikle hayvan beslemeyi tercih eden vatandaşlar için de belirli kısıtlamalar bulunuyor.

Buna göre, kredi başvurusu yapan bir vatandaşın hayvancılıkla uğraşıyorsa 100 hayvana sahip olması, 84 aylık süre dolduğunda sayı 100'ün altına düşerse hayvan sahibi olmaması gerekiyor. Bu standarda ulaşmak için 150.000 TL destek vermeyi planlıyoruz. Diğer bir arzu edilen özellik ise Hayvanların tek tip olmaması ve farklı ırkların bir arada olması.

2022/12/21/para-5.jpg

Kredi başvurusu için diğer şartlar da listelendi. Bu nedenle başvuru sahiplerinin 18 yaşından küçük olmaması gerekmektedir. Aranan bir diğer özellik de proje öncesi veya proje başlangıcında hayvancılıkla uğraşmaktır. Kredimin amacı belirli bir iş projesi geliştirmek, bu nedenle krediyi aldıktan sonra krediyi iş kurmak için değil, mevcut bir proje için almam gerekiyor. Vatandaşın iş yeri ile ikametgahının aynı yerde olması zorunludur. Kırsal alanda şirket kurmak ve kentsel alanda yaşamak kredi kapsamında değildir. Birinci derece yakınları ile satış işlemlerinin varlığı borçlanmaya engeldir. Bu gibi durumlarda kredi durdurulabilir. Kredi ile satın alınan hayvanlar şirket dışında kullanılmamalıdır. Satış durumunda kredi iptal edilecek ve proje başvuru hakkı kaybedilecektir.