3 bankadan yüzleri güldüren haber! Vatandaşa 100.000 TL nakit desteği duyuruldu

QNB Finansbank, Aktifbank ve Fibabank ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerini güldürüyor. 3 bankadan gelen açıklamaya göre vatandaşlar 100 bin TL kredi desteğinden yararlanabilecek. Başvuru şartları açıklandı.

3 bankadan yüzleri güldüren haber! Vatandaşa 100.000 TL nakit desteği duyuruldu

Nakit başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin sicilinin bozuk olması durumunda kredi alması da imkansız görünüyor. Bankaların kara listesine adını yazdıran vatandaşlar kredi kampanyalarından yararlanamazken yeni kampanyalar ile kara listedeki kişilerin de yüzü gülüyor. Yapılan açıklama kapsamında bu vatandaşlara da 100.000 TL kredi verileceği belirtildi. Bankaların kredi paketlerini takip eden kişiler ödemelerden yararlanabiliyor. Kredi puan sistemine ortadan kaldırmak isteyen devlet konu hakkındaki çalışmalarına devam ediyor. İşte o bankaların kampanya detayları…

QNB FİNANSBANK’TAN AKIL ALMAZ KAMPANYA

Finansbank kredi puanı düşük olan ve kara listede bulunan vatandaşlar için de kredi verileceğini duyurdu. Finansbank kapsamında yer alan Enpara, kredi notu düşük olan vatandaşlara da ödeyebileceği tutarlar da kredi verileceğini belirtti. Müşterilerin ödeme imkanına göre 100.000 TL'ye kadar kredi veriliyor.

2022/12/14/para-7.jpg

FİBABANK YENİ KAMPANYASINI AÇIKLADI

Fibabank kredi puanına bakılmaksızın vatandaşlara 100.000 TL'ye kadar ödeme yapılacağını duyurdu. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler ise Fibabank internet şubesi ya da en yakın Fibabank şubeleri üzerinden başvuruda bulunabiliyor.

AKTİFBANK MÜŞTERİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Aktif banka bağlı olarak hizmet ver NKolay, son yıllarda nakit sıkıntısıyla mücadele eden vatandaşlara yönelik yeni kampanyasını açıkladı. Yapılan açıklama kapsamında kredi notu düşük olan, sicili bozuk olan ya da diğer bankalardan ihtiyaç kredisi alan kişilerin de 50.000 TL'ye kadar kredi çekebileceği ifade edildi.

2022/12/14/para.jpg

Belirtilen kampanyalardan yararlanmak isteyen müşterilerin emekli maaşlarını belirtilen bankalardan alması gerekiyor. Bankaların maaş müşterisi olmayan kişiler kampanyadan yararlanamaz. Maaş taşıma işlemlerinin ardından hem promosyon hem de kredi ödemelerinden kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Kredi başvurusu onaylanan kişiler ise bankalara başvuru yaparak değerlendirmeler sonrasında kredi talebinde bulunabiliyor. Kredi ödemek için sıkıntınızın olmadığını kanıtlamanız durumunda kredi notunuz düşük olsa bile ödeme alabilirsiniz. Ödemeler hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların bankalarla iletişime geçmesi gerekiyor.