Acil Nakit Avans Ödemesi Denizbank'tan Geldi! Nakit Avansta Faiz Derdi Yok!

Denizbank, nakit avans fırsatını değerlendirmek isteyen müşterilerine büyük bir kampanya sunuyor. 5000 TL faizsiz şartsız nakit avans için başvurular başladı. Bankadan resmi açıklama geldi.

Acil Nakit Avans Ödemesi Denizbank'tan Geldi! Nakit Avansta Faiz Derdi Yok!

Bir an önce nakit avans harcamak istiyorsanız 5 bin TL avansınızı hemen alın. Sıfır faizli nakit avans için Denizbank'tan haber geldi. İşte avans ödemesine dair güncel açıklama...

Acil nakit harcamasına 5 bin TL nakit avans teklifi faizsiz olarak duyuruldu. Üstelik talep edilen tutar aylık taksitlerle daha rahat şekilde geri ödenebilecek.

5 BİN TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURUSU

Denizbank’ın 5 bin TL nakit avans tutarının ödemeleri 6 ayda yapılabilecek. Kampanya ay sonuna kadar geçerliliğini koruyacak. Kampanyaya başvuruda bulunmak isteyenlerin MobilDeniz uygulaması veya Denizbank.com üzerinden başvurması gerekecek. Şubeye gitmeye gerek kalmadan online başvurular kabul edilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin DenizBank Mobil uygulama içinde yer alan “Taksitli Nakit Avans” menüsünü kullanabilir. Kredi kartını fiziki olarak teslim alanlar kampanyadan yararlanabilecek. Banka kartı, Ek kart ya da Business kart ile yapılacak başvuru kabul edilmeyecek.

5 BİN TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYA DETAYLARI

Denizbank’ın sunduğu faizsiz nakit avans teklifinden her banka müşterisi yalnızca bir kez başvurabilir. Taksitli ve faizsiz teklif kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra onay alan müşteriler faydalanabilir. Kredi kartı onayı alanlar 2 iş günü sonrası taksitli nakit avans başvurusu yapabilir.

Onay alan her banka müşterisi 15 Şubat tarihine kadar bu fırsatı kullanabilir. Faizsiz teklif 250 TL’den başlayarak 5 bin TL’ye kadar alınabiliyor. Kampanyaya başvururken kişinin bankaya ait açıkta ve kullanılabilir kredi kartı bulunmalıdır. Nakit avansın tüm taksitleri kullanıma açık kredi kartının hesap özetini yanstılır. 1 Ocak tarihinde başvuruya açık hale gelen kampanya 31 Ocak tarihine kadar başvuruya açıktır.