Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat'ten 35.000 TL kredi müjdesi!

Ziraat Bankası acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için sevindirici haberi verdi. Bankadan gelen açıklamaya göre 35.000 TL'lik kredi desteği sağlanacak.

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Ziraat'ten 35.000 TL kredi müjdesi!

Ziraat Bankası, Türkiye'nin içinde bulunduğu Zorlu süreçte vatandaşın elinden tutuyor. Nakit paraya ihtiyacı olan acil nakit ihtiyacım var diyen vatandaşlara bankadan 36 ay vadeli düşük faizli 35 bin TL'ye Varan nakit para desteği veriliyor. Ziraat Bankası düşük faizli kredi kampanyası sadece banka müşterileri için geçerli. 3 ay ödeme ertelemeli olarak krediye ulaşmak istiyorsanız hemen Ziraat Bankası müşterisi olabilirsiniz. Gelir belgesiz masrafsız 36 ay vadeli kredi başvuru şartları ve detaylar haberimizde…

Ziraat Bankası müşterilerine önemli duyarı yapıldı. Hem emekliler hem de bireysel müşteriler Ziraat Bankası'ndan başvuru yapmaları durumunda 36 ay vadeli düşük faizli nakit para desteği alabiliyor. Ziraat Bankası'nın maaş müşterisi olan emekliler bu konuda Daha da avantajlı oluyor. Çünkü sadece emekliye özel kredi faiz oranları uygulanıyor. Örneğin bireysel müşteriler için faiz oranı 1.89 iken Ziraat Bankası'nın müşteri soldan emeklilere uygulanan faiz oranı 1.69 oluyor. Üstelik maaşını Ziraat Bankası'na taşıyan emekliler düşük faizli kredi kullanma fırsatlarının yanında bankadan emekli promosyonu da alabiliyor.

ziraat-3.jpg

BAŞVURULAR 5 DAKİKADA SONUÇLANIYOR

Ziraat Bankası müşterisi olan vatandaşlara başvuru için detaylar da aktarıldı. Hem mobil bankacılık hem de internet bankacılığı üzerinden hızlı kredi başvurusu yapmak mümkün. Yaklaşık 5 dakika içinde kredi başvuru sonucu cep telefonunuza SMS olarak gönderiliyor. Ziraat Bankası'ndan kredi onayı alanlar aynı gün içinde nakit parasına kavuşuyor.

Ziraat Bankası düşük faizli kredi kampanyasında 35.000 TL'lik kredi için gelir belgesi istenmiyor. Sadece kimlik kartınızla banka şubesine giderek ön onay aldığınız krediyi kullanmak yeterli oluyor. Ayrıca tabii ki isterseniz doğrudan banka şubelerinden de kredi başvurusu yapma şansına sahipsiniz. Üstelik bu sayede daha hızlı işlem yapabilirsiniz.

EMEKLİYE ÖZEL FAİZ ORANI

Ziraat Bankası 36 ay vadeli ve 3 ay ödeme ertelemeli düşük faizli kredi kampanyasında limit 35.000 olarak belirlendi. Acil nakit ihtiyacı olanların başvuru yapabileceği kampanya kapsamında faiz oranı emekliye özel olarak belirleniyor. Emekli kişiler Ziraat Bankası'ndan kredi kullanmak istemeleri durumunda 1.69 faiz oranı ile 3 ay ertelemeli Kredi alabiliyor. Bireysel müşterilere verilecek olan kredinin faiz oranı ise %1.79 ve 1.89 aralığında değişiyor.

ziraat.jpg

MAAŞINI TAŞIYAN EMEKLİYE PROMOSYON DA VAR

Ziraat Bankası aynı zamanda emekli müşterilerine promosyon ödemesi de yapıyor. Maaşını taşıyan emekliler maaşa göre 3.500 TL ile 5.000 TL arasında Maaş promosyonu alabiliyor. Maaş promosyonu sadece 3 gün içinde emeklinin banka hesabına yatıyor. Böylece emekliler 35.000 TL kredi desteği ile birlikte toplamda 40.000 TL'ye varan nakiti aynı anda alma şansını elde ediyor.