Akbank, Müşterilerine Sadece Şubat Ayında Geçerli Olacak “Mega Kampanya” Sundu! Bankada Aktif Hesabı Bulunan Müşterilerine 50.000 TL Gönderdi!

Akbank, önceliğimiz her daim müşterilerimiz diyerekten, Ocak ayında yapmış olduğu kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek Şubat ayında da hız kesmeden müşterilerine yeni kampanyalar sunmaya devam ediyor. Akbank da hesabı olan vatandaşlar için yepyeni bir kampanya başlattı. Beklenmedik anda ortaya çıkan ihtiyaçlarınız var ise veya nakit ihtiyacınızı anında, beklemeden karşılamak istiyorsanız, Akbank’tan dilediğiniz zamanda 50.000 TL kredi alabileceksiniz.

Akbank, Müşterilerine Sadece Şubat Ayında Geçerli Olacak “Mega Kampanya” Sundu! Bankada Aktif Hesabı Bulunan Müşterilerine 50.000 TL Gönderdi!

Yüksek enflasyon nedeniyle ekonomik krizin en çok hissedildiği son dönemlerde vatandaşların geçim sıkıntısı çektiği görünüyor. Çalışarak kazandıkları para ile günlük ihtiyaçlarının haricinde mevcut borçlarını da ödemeye yetişemeyen kişiler borçlarını daha kolay ödeyebilmek için bankadan bankaya koşuyor. Bu bankalar arasında kendileri için en uygun vadelere sahip kredileri tercih ediyorlar.

Akbank'tan Anında 50.000 TL Tutarında Nakit Kredi

Ve Akbank kendi bünyesinde bulunan müşterileri için, ihtiyaçların daha da arttığı soğuk kış günlerinde müşterilerinin içini ısıtacak bir kampanyaya daha imza attı. Şubat ayının ilk haftasına dolu dizgin bir kampanya ile girerek bankada hesabı bulunan müşterilerine, anında hesaplarına geçmek üzere nakit ödeme yapılacağını duyurdu. Akbank'a giderek kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, Akbank mevcut banka müşterisi olmaları halinde, Akbank'tan anında 50.000 TL tutarında nakit kredi ödemesi alabileceklerdir.

Akbank, emeklileri de unutmayarak bu mega kredi kampanyasına dahil ediyor. Emekliler, Akbank'ın emeklilere de sunmuş olduğu emekli kredisi kampanyasına başvurarak olumlu sonuç almaları halinde maksimum 36 aylık taksite kadar sunulan bu mevcut kredileri en az tutarda faizlerle bankaya uğramaya gerek kalmadan hesaplarında görebilecekler. Akbank'ın müşterilerine sunmuş olduğu bu düşük faizli kredi kampanyasına katılabilir ve başvuru yaparak bu düşük oranlar ile kredi kullanabilirsiniz. Başvuran kişiler bankanın istemiş olduğu şartları karşılamaları halinde bu krediyi kullanabilir ve bu düşük faizli krediyi, başvuru tarihinden sonra 3 ay ertelemeli bir şekilde hesaplarında görebilirler.

Akbank’tan Uygun Faizli Kredi Kampanyası

Akbank’ın sunmuş olduğu düşük faizli kredi kampanyasına başvuruda bulunabilirsiniz. Bu krediye başvurabilmek için bankanın portföyünde bulunan mevcut müşteriler, öncelikli bir şekilde bankanın sunmuş olduğu faiz oranı ile kredi alabileceklerdir. Akbank, bu krediye başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamaktadır.

Günümüz dönemi dijital anlamda altın bir çağ yaşıyor. Her şeyin dijitalleştiği ve dijital ortamda yer aldığı bu zamanda Akbank kredi ihtiyacı olan vatandaşlara bu dijitalleşmesin vermiş olduğu kolaylıkları sunuyor. Uygun faiz ile sunulan bu krediye başvuru yapacak olan kişiler, bu hesapları üzerinden mobil bankacılık şifresi alabilecekler ve bu sayede hesaplarına bağlı mobil bankacılık üzerinden kredi kullanmış olacaklardır. Kişilerin banka ve finans kuruluşları ile ilişkilerinin sayısal karşılığının görüldüğü kredi notu bulunmaktadır. Bu kredi notunun yüksek olması ve daha önceden kullanmış oldukları kredilerden dolayı kredi sicillerinin bozuk olmaması gerekmektedir. Bu koşulları sağlayan herkes uygun faizli krediyi kullanarak hesaplarına aktarabileceklerdir.

Akbank Kısa Mesaj İle Kredi

Mobil bankacılık haricinde de kredi başvurusu yapabileceğiniz kanallar mevcuttur. Bunlardan birisi de Sms’tir. Kısa mesaj ile kredi çekmek isteyen kişiler, telefonlarında bulunan mesaj bölümüne girerek KREDİ yazıp araya boşluk koyarak 11 haneli vatandaşlık numaralarını yazıp, ilgili mesajı 4425 numarasına atması halinde uygun faizli krediye başvuruda bulunabileceklerdir. Akbank’a kısa mesaj ile başvuruda bulunduğunuzda, yapılacak olan inceleme kendi 11 haneli vatandaşlık numaranız üzerinden değerlendirilecek olup, çıkan kredi sonucu yaklaşık 10 dakika içerisinde başvuruda bulunmuş olduğunuz cep numaranıza gönderilecektir. Bu sayede ne miktar onaylandığını öğreneceksiniz. Başvurusu olumlu sonuçlanan kişiler, 50.000 TL alabilmek için bulunduğu yere yakın olan şubeye gidip, bankacılık yetkilisi ile onaylanmış olan krediyi kullanabilecektir.