Akbank sıfır faiz oranıyla 10.000 TL ödüyor! Nakit ihtiyacı olanların yüzü gülüyor

Akbank sıfır faiz imkanı ile acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların derdine çare oluyor! Bankadan gelen açıklamaya göre başvuran herkese 10.000 TL ödeme sağlanıyor. Yalnızca birkaç dakikanızı ayırıp telefondan başvuru yapmanız mümkün!

Akbank sıfır faiz oranıyla 10.000 TL ödüyor! Nakit ihtiyacı olanların yüzü gülüyor

Son dönemde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle vatandaşların nakit ihtiyacı her geçen gün artmaya başladı. Bu kapsamda Akbank, sıfır faizli nakit avans teklifiyle gelirken başvuru sürecinin başladığını duyurdu. İşte, Akbank'ın faizsiz kredilerinden yararlanmak isteyenler için tüm detaylar..

AKBANK'TAN FAİZSİZ KREDİ

Akbank, müşterilerine 10.000 TL'ye varan nakit avans imkanı sunduğunu duyurdu. Faizsiz ön promosyon duyurusu sırasında Akbank Mobi üyelik sürecini tamamlayanlar 6 aya kadar opsiyondan yararlanabilecekler.

Akbank Mobil uygulamasını cep telefonunuza indirdikten sonra "Akbank'a üye olmak istiyorum" bölümüne tıklayarak ilk kez müşteri kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz. Başvurular, kredi kartı başvuruları ile aynı adresten yapılmaktadır.

2022/12/14/akbank2.jpg

Yüzde sıfır faizle avans ödeme imkanı sunan Akbank, acil nakit ihtiyacı olan kişi sayısının her geçen gün artması nedeniyle tüm imkanlarını zorladı.

Diğer taraftan yapılan açıklamanın detaylarında Akbank Mobil üzerinden başvuru işlemini tamamlarken ayrıca kredi kartı başvurusu yapmanız gerekeceği de belirtildi.