Akbank'tan acil nakit ihtiyacı olanlara faizsiz 10.000 TL ödeme!

Akbank acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeyi verdi. Bankadan gelen açıklamaya göre sıfır faizli 10.000 TL ödeme yapılacak. Başvurular açıldı.

Akbank'tan acil nakit ihtiyacı olanlara faizsiz 10.000 TL ödeme!

Akbank tarafından başlatılan kampanya ile birlikte milyonlarca vatandaş araştırmaya koyuldu. Kısa bir süre önce duyurulan kampanyadan 17 Ekim 2022 ile 5 Şubat 2023 tarihleri arasında Akbank mobil üzerinden Akbanklı olan müşteriler faydalanabiliyor.

Akbank tarafından duyurulan kampanyanın detayları Akbank resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Mobil uygulama üzerinden Akbanklı olan müşterilerin kredi kartına başvuruda bulunması durumunda 10.000 TL'ye kadar varan yüzde 0 faizli Taksitli Avans imkanına sahip olacak.

6 aya vara vade ile faizsiz taksitli avansın keyfini çıkarın. Belirtilen tarihler arasında Akbanklı olan müşterilerin ilk kez Axess veya Wings kartlarına başvurmaları durumunda ve 20 Şubat 2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması durumunda kampanyadan yararlanabilecektir. Başvurusu onaylanan vatandaşlar taksitli avans limitleri kapsamında 28 Şubat 2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.

2022/12/14/para-15.jpg

Akbank'tan faizsiz avans kampanyası!

Akbank tarafından başlatılan kampanyaya katılım sağlayan müşterilere gönderilen SMSte belirtilen tarihe kadar yapacağı 10 bin TL'ye kadar ve 6 aya varan vade imkanlarıyla Taksitli Avans işlemlerinde yüzde sıfır faiz oranı geçerli kılınacaktır. 10 bin TL üzeri ve 6 ay üzerinde yer alan vadeli Taksitli Avans işlemleri için yüzde 1,36 oranında faiz uygulanacaktır.

Başlatılan kampanyadan sadece ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler faydalanabilir. 17 Ekim 2022 tarihi öncesinde bu kartlara sahip olan kişi başvuruda bulunamaz.

2022/12/14/para-9.jpg

Akbank kredi kartı başvurusu nereden yapılır?

Mobil veya şube üzerinden Akbanklı olan müşteriler; Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr ve wingscard.com.tr üzerinden kredi kartı başvurularını yapabilir. Kampanya kapsamında başvuru yapılan Axess veya Wings kredi kartı için müşteriler 1 yıl boyunca kart ücretinden muaf tutulacak.