Akbank'tan nakit ihtiyacına anında çözüm! 40.000 TL nakit desteği duyuruldu

Acil nakit ihtiyacı olanlara Akbank'tan sevindiren haber geldi! Bankanın yapmış olduğu son açıklamaya göre o vatandaşlar için 40 bin TL'lik kredi desteği sağlanmaya başlayacak.

Akbank'tan nakit ihtiyacına anında çözüm! 40.000 TL nakit desteği duyuruldu

Vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına bankalardan özel mesajlar gönderilmeye devam ediyor. Bu doğrultuda avantajlı faiz oranları ile vatandaşların başvurmaları durumunda ön onaylı 40 bin liraya varan ödeme gerçekleştirilecek.

Akbank tarafından duyurulan kampanyaya dair detaylar da netleşmeye başladı. Bu doğrultuda Akbank müşterilerine avantajlı faiz oranlarıyla 40 bin liraya varan ihtiyaç kredisi sunulacak. Cep telefonlarına banka tarafından gönderilen mesajda krediye dair detaylar da paylaşıldı.

Bankanın resmi internet sayfasında da anında ihtiyaç kredisi kampanyasına dair detaylar da paylaşıldı. Banka tarafından yapılan açıklamada, "Tüm isteklerinizi kolayca karşılayın diye kişiye özel ödeme planlı İhtiyaç Kredisi ile her zaman yanınızdayız.

Uygun ihtiyaç kredisi seçenekleri ile isterseniz düğün masraflarınızı karşılayabilir, eşyalarınızı yenileyebilir veya kendiniz için güzel bir tatil planlayabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranları ve uzun vadeli tüketici kredisi ile hayatınızı kolaylaştırın." ifadelerine yer verildi.

2022/12/14/para-7.jpg

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Kredi çekme için 18 yaşından büyük olunmalı, risk ve istihbaratta olumsuzluk olmamalıdır.

İhtiyaç Kredisi için Gerekli Belgeler:

  • Kimlik belgesi
  • Vatandaşlık numarasının yer aldığı nüfus cüzdanı veya Pasaport
  • Adres belgesi (Son döneme ait elektrik, su, doğalgaz ve ev telefonu faturası (Faturalar, kişinin kendi adına ya da aynı soyadı taşıyan aile bireylerinden biri adına düzenlenmiş olmalıdır. Fatura temin edilemiyor ise son bir aya ait ikametgah belgesi getirilebilir.)