Aydın Nazilli Belediyesi Temizlik İşçisi Personel Alımı Gerçekleştirecek! 30 Kişinden Biri Olabilirsiniz

Aydın Nazilli Belediyesi bünyesinde temizlik işçisi olarak istihdam edilecek 30 kişi için başvurular alınmaktadır.

Aydın Nazilli Belediyesi Temizlik İşçisi Personel Alımı Gerçekleştirecek! 30 Kişinden Biri Olabilirsiniz

Başvurular 05 Ocak 2023 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi No:180 Nazilli/Aydın adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen yapılmaktadır ve başvuru yapmak isteyen adayların Aydın ili Nazilli ilçesinde oturması gerekmektedir. Bu iş ilanına göre, belediye KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) sınavına gerek olmadan 30 temizlik işçisi alımı yapacaktır.

Temizlik İşçisi Alımında Koşullar

Kamu işçi alımı işlemlerinde başvuru yapmak isteyen adayların sunması gereken başvuru belgeleri, işverenin kamu işçi alımı kılavuzunda belirtilmiş olabilir. Bu belgeler arasında nüfus cüzdanı fotokopisi ve güvenlik soruşturması formu en önemli detaylardır. Kan grubu belgesi her insanda bulunan bir belge olmaktadır. Sağlık noktasında ise akciğer grafisi ile birlikte kulak odyogram testi raporu ve solunum fonksiyon testi raporu da belirtilmektedir. Ayrıca göz muayenesi raporu ve tetanos aşısı ve bulaşıcı hastalık için test raporu da sunulmalıdır. Bu belgelerin tamamının başvuru sırasında sunulması gerekmektedir. Bu konuda işverenin kamu işçi alımı kılavuzuna veya yapılacak işe ilişkin ilanın talimatlarına dikkat edilmesi tavsiye edilir.

Bu iş ilanına göre, temizlik personeli alımı başvuru koşulları şunlar olabilir:

  • KPSS puanı istenmemektedir.
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevini tamamlamış veya ertelemiş olmaları gerekir.
  • Başvuru yapacak olan adayların en az 18 yaşından olmaları gerekir. Üst yaş sınırı belirtilmemiştir.
  • Başvuru yapacak olan adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekir.
  • Adli sicil kaydı noktasında bir temiz olma durumu gerekmektedir. Arşiv kayıtları ile birlikte adli sicil kaydının temiz olması şartına da dikkat çekilmektedir.

Her zaman bir işe başvururken dikkat edilmesi gereken noktalar; başvuru şartları olmaktadır. Başvuru şartlarına uyduktan hemen sonra başvurunuzu gerçekleştirin. Gerçekleştirilen bu şartlarla birlikte zaten iş başvurunuz da onaylanacaktır. Onaylanan iş başvurunuzla birlikte kısa sürelerde işe başlayabilirsiniz. Başvuru şartları noktasında 1 tane bile şartı yerine getirmemek direkt olarak elenmenize sebebiyet verecek bir husustur.