Aylık 100 TL'ye Kredinizi Hemen Çekin! Ziraat Bankası'ndan Uygun Vadeli Kredi Fırsatı!

Ziraat Bankası aylık yalnızca 100 TL ödeme ile çekebileceğiniz krediler sunuyor. Öte yandan bankanın sunduğu faiz oranları da düşük bulundu. İşte kredi çekmeyi planlayanlara özel fırsatlar...

Aylık 100 TL'ye Kredinizi Hemen Çekin! Ziraat Bankası'ndan Uygun Vadeli Kredi Fırsatı!

2023 yılında müşterisinin nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik kredi kampanyalarını sürdüren Ziraat Bankası yeni tüketici kredisini duyurdu.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ KAMPANYASI

Bireylerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sunulan pek çok kredi çeşidi bulunuyor. Kamu bankaları arasında sunduğu avantajlı kredilerle dikkati çeken Ziraat Bankası, 2023 yılına özel tüketici kredisi kampanyasını müşterilerine resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Tüketici kredisi hesaplama aracı ile müşterilerine 1 liradan 25 bin liraya kadar kredi vereceğini açıkladı. 1,79 faiz oranıyla 36 aya kadar vade seçeneği sunan Ziraat Bankası taksit ödemelerini de müşterileri için paylaştı.

ZİRAAT BANKASI 1 LİRADAN BAŞLAYAN KREDİLER VERİYOR

Tüketici Kredisi kampanyası ile dikkati çeken Ziraat Bankası, 1 liralık kredi seçeneği ile hayli şaşırttı. Sigortası Tüketici Ürün Paketi adıyla kampanyayı duyuran banka ''1-25.000 lira arası'' ifadelerini kullandı. Söz konusu kredi için Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı; ''Tüketici Kredisi Hesaplama Aracı ile, almak istediğiniz kredi türünü seçerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını oluşturabilirsiniz. Özel kampanyalarımız için şubelerimize başvurabilirsiniz.'' 1 lira ile 25 bin lira arasındaki krediyi müşterilerine sunan banka tarafından paylaşılan hesaplama aracında şu bilgiler yer aldı;

  • Bin lira tutarındaki kredi için 36 ay vade ile 1,79 faizle alınan bir kredi için 40 lira 79 kuruş değerinde bir ödeme yapılacak.
  • 25 bin lira tutarındaki bir kredi için 36 ay vade ile 1,79 faiz oranıyla alınan kredi de ise 977 lira 92 kuruş ödeme yapılacak.

Bankanın kredi ve kampanyaları hakkında bilgi almak için resmi internet sitesi ya da şubeleri ziyaret edebilirsiniz.