Bitcoin ve Bu İki Alt Coin Hintlilerin Hücumu Altında!

Hindistan'ın en büyük borsalarından biri olan CoinSwitch, bugün Twitter akışında en iyi kripto para birimleriyle ilgili verileri paylaştı. Hindistan'da Bitcoin (BTC), en yaygın kullanılan kripto para birimlerinden biri haline geldi.

Bitcoin ve Bu İki Alt Coin Hintlilerin Hücumu Altında!

Banka Haberi - Hindistan'ın en büyük borsalarından biri olan CoinSwitch, Dogecoin'in müşterilerinin yılın favori kripto para birimleri arasında yer aldığını iddia etti. En üstte, DOGE'ye Bitcoin ve Ethereum katıldı. CoinSwitch'e göre yaklaşık 20 milyon kişi uygulamayı kullanıyor. Verilere göre, bu kullanıcılar sıklıkla Dogecoin, Bitcoin veya Ethereum'a sahiptir. IntoTheBlock istatistiklerine göre, tüm DOGE adreslerinin %70'i bir yıldan uzun süredir beklemede. Zorlu piyasa koşullarına rağmen yatırımcılar bu süreçte satış yapmama kararı aldı. Ek olarak, bunların oldukça büyük bir kısmının şu anda Hindistan'da olduğu bildiriliyor. Aynı istatistikler, Dogecoin sahiplerinin %53'ünün şu anda başarılı olduğunu gösteriyor. Sonuç olarak, yaklaşık üç milyon Dogecoin cüzdanından 2,23 milyonu DOGE'de pozitif PnL'ye sahip.

Dogecoin Yeni Fonu Duyurdu

Dogecoin ekibi, en popüler meme para birimi dünya çapında popülerlik kazanmaya devam ederken, geliştiricilere yardımcı olmak için yeni bir fon oluşturduğunu duyurdu. Dogecoin Vakfı, ekosistem büyümesi için dün 5 milyon DOGE veya yaklaşık 360.000 $ bağışta bulundu. Dogecoin Vakfı, fonun üyeleri tarafından yönetilen yepyeni bir çoklu imza cüzdanında tutulacağını iddia ediyor. Ek olarak, herhangi bir işlem Dogecoin Core'un yaratıcıları olan kromatik, Marshall Hayner, Michi Lumin, Patrick Lodder ve Ross Nicoll'un beş imzasından üçünü gerektirecektir. Serbest bırakılmayı kontrol etmekten başka, bu emanetçilerin para üzerinde herhangi bir kontrolü olmayacak.

Spesifikasyonlara göre, 500.000 DOGE, her Dogecoin Core versiyonunda çalışan geliştiricilere bölünecek. Ancak, ağın bir PoS tekniğine dönüştüğüne dair son iddialar, Dogecoin geliştiricileri tarafından reddedildi. Geliştiricilere göre, konuyla ilgili yalnızca bir öneri yayınlanacak. Dogecoin, bildirilen fenomen hakkında "içeriden bilgi" verilmediğini söyleyen geliştiricilerden biri olan Lumin tarafından eleştirildi. Fiyat değişiklikleri açısından bugün yepyeni bir rakip Dogecoin'i gölgede bıraktı. Şu anda yaklaşık 0,07 dolardan işlem görüyor ve yazı yazıldığı sırada günlük ve haftalık bazda yaklaşık %3 düştü.