Bu Numaraya Mesaj Atmayan Pişman Olacak! Denizbank 19 Bin TL Kredi Veriyor!

Denizbank, ihtiyaç sahipleri için yeni kredi kampanyasını açıkladı. 19 bin TL kredi vereceğini söyleyen Denizbank, başvuru için her şartı tek tek sıraladı.

Bu Numaraya Mesaj Atmayan Pişman Olacak! Denizbank 19 Bin TL Kredi Veriyor!

DenizBank ihtiyaç kredisi başvuru koşulları aşağıda sıralanmıştır. Yeni yılda birbirinden güzel kampanyalar peş peşe duyurulur. Denizbank, müşterilerine özel bir kredi kampanyası başlattı. Tüketici kredileri ve düşük faizli kredi ödemeleri için yeni tutarlar belirlenmiştir. DenizBank, 19.000 TL'lik ihtiyaç kredisi kullandıracağının duyurulduğu kampanyanın detaylarını yayınladı.

Kampanya Detayları Sonunda Açıklandı

Denizbank kredi kampanyası kapsamında 36 ay vade seçeneği sunulmakla birlikte 3 ay erteleme imkanı da sağlanmaktadır. İlk ödeme üç ay ertelenebilir, aksi takdirde kredi faiz oranları düşük tutulur.

Denizbank Faiz Oranları Tam Olarak Ne Kadar?

Denizbank'ın ihtiyaç kredisi faiz oranlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar, banka şubelerine ulaşarak veya SMS göndererek öğrenebiliyor. Alınacak kredinin miktarı faiz oranını belirleyecektir.

SMS Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank kredi programından yararlanmak isteyen vatandaşlar SMS ile kolayca başvuruda bulunabilirler. 3280'e mesaj göndermeden önce TC Kimlik Numaranızı yazıp bir boşluk bırakarak doğum tarihinizi yazmanız yeterli olacaktır. Kredi raporunuz ve profiliniz incelendikten sonra size geri dönüş yapılacaktır. Denizbank kampanyasının avantajları ve özellikleri hakkında bilgi almak için mobil uygulama da güvenli bir şekilde kullanılabilir.

Denizbank Ek Olarak Geri Ödemesiz Taşıt Kredisi de Sunuyor

Araç almak isteyen milyonlarca kişi, bankaların kampanya faaliyetlerini yakından takip etmektedir. Denizbank, 2023 yılının ilk haftasında açıklama yaptı. Yapılacak başvuruların parametreleri dahilinde bir iş gününde ödeme taahhüdü verildi. Tüm bunlara ek olarak, DenizBank'ın 48 ay vadeli kredi geri ödeme kolaylığı da araç almak isteyenleri sevindiriyor. Taşıt kredisi geri ödemelerini aracın maliyetine göre belirleyen Denizbank, geçtiğimiz günlerde 12 aydan 48 aya kadar değişen vadelerle hizmet vereceğini açıklamıştı. Kredi kullanıcıları, ödemelerini üç ay erteleme seçeneğine de sahip olacak. Kredi talebinde bulunanlara farklı başlangıç faiz oranları sunulmaktadır. Kişilerin kredi notu kapsamında ödeme tutarları ve vade tarihleri değişebilmektedir. Denizbank, faiz oranları çeşitli faktörlere göre değişmekle birlikte taşıt kredilerine sabit faiz uygulanacağını bildirdi