Denizbank'tan yılbaşı hediyesi bugün geldi! Başvuran herkese 20 Bin TL, Anında hesaba geçiyor..

Denizbank, yeni yılın gelmesiyle birlikte yeni bir kampanyaya imza attı. İlk kez banka müşterisi olacaklar için bir kampanya düzenleyen Denizbank, 20 bin liradan başlayan kredi fırsatları sunuyor. İşte Denizbank ihtiyaç kredisinin detayları...

Denizbank'tan yılbaşı hediyesi bugün geldi! Başvuran herkese 20 Bin TL, Anında hesaba geçiyor..

Denizbank tarafından yapılan duyuruda, ilk kez banka müşterisi olanlara uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. İhtiyaç kredisi kapsamında ilk kez banka müşterisi olanlar 20 bin liradan 50 bin liraya kadar kredi kullanabilecekler.

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

31 Ocak 2023 tarihine kadar MobilDeniz uygulamasından "Müşteri Ol" seçeneğinden DenizBank müşterisi olanlar bankanın kredi kampanyasından faydalanabilecek. Müşteri olma işlemini tamamlayanların, yine MobilDeniz uygulamasından kredi kartı başvurusu da yapması gerekiyor.

Kullanılacak kredilerde, faiz oranı, MobilDeniz kanalında 12 ayda, hayat sigortası olarak, aylık yüzde 0,99'dan başlayıp, KKP puanı, genel borçluluk durumu ve başvurulan kanala göre fiyatlamada değişiklik yapılacaktır. MobilDeniz üzerinden, banka müşterisi olunduğunda, kampanya süresinde bütün kanallardan avantajlı ihtiyaç kredisi oranlarıyla kredi kullanma hakkı sağlanmaktadır.

denizbank-ihtiyac-kredisi-956603.jpg

Kredi için vadeler 100 bin liranın üzerindeki tutarlarda 12 ay, 50 bin lira ile 100 bin lira arasındaki tutarlarda 24 ay, 50 bin lira ve altındaki tutarlar için de en fazla 36 ay uygulanmaktadır.

Kredi tahsis ücreti başta 1 kere olacak şekilde kredi tutarının 1000/5'i oranında alınacaktır. Sigorta ile vergi dahil ücretlerin tamamı, kredi tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır. Kredi başvurusu, bankanın politikaları çerçevesinde değerlendirilerek uygun görülmesi durumunda kullanıma açılacaktır.