Doğalgaz yardımı ödemeleri başladı! 1.500 TL hesaplara yatacak

Belediyeden müjdeli haber geldi. Yapılan açıklamaya göre 1.500 TL doğalgaz yardımı gerçekleştirilecek. Başvuran herkes bu fırsattan yararlanabilecek. Ödemeler ay sonuna kadar hesaplara yatırılacak.

Doğalgaz yardımı ödemeleri başladı! 1.500 TL hesaplara yatacak

Soğuk havalar giderek kendisini hissettirmeye başladı ve bu kapsamda doğalgaz tüketimi de arttı. Kış aylarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ısınma ve yakacak yardımları yapılmaya devam ediyor. Doğalgaz faturalarının ödenmesi ile ilgili merak edilen bilgiler de paylaşıldı. Bu açıklamalarla birlikte yakacak ve ısınma yardımlarından kimlerin nasıl yararlanacağı ve hangi koşulların sunulacağı yavaş yavaş netleşmeye başladı.

1500 TL DESTEK ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIRILIYOR

Devlet tarafından sağlanan 1500 TL destek ödemelerinin 500 TL'si hesaplara yatırıldı. Sivas Belediyesi tarafında yapılan açıklamada ihtiyaç sahibi vatandaşlara akaryakıt yardımları yapılmaya başlandı. Bu ödemeler ikamet adresinize göre yapılır ve Sivas'ta ikamet eden kişiler için geçerlidir. Belediyenin gerçekleştirdiği destek ödemelerinde 500 TL'lik yardımın üçte biri hesaba aktarıldığı bildirildi. Geri kalanı mümkün olan en kısa sürede yatırılacağı söylendi.

para-9.jpg

Sivas Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “1.500 TL'lik nakdi yardımın ilk ödemesi olan 500 TL'lik kısım, vatandaşların soğuk kış aylarındaki yakıt giderlerini karşılamak için banka hesaplarına havale edildi."

Isınma ve yakacak yardımından yararlanabilmek için belediyeye başvuruda bulunmalı ve gerekirse başvuru için resmi web sitesini kullanabilirsiniz.