Doogee V Max Gümbür Gümbür Geliyor! Tam Tamına 22000mAh Bataryaya Sahip!

Akıllı telefon endüstrisindeki en büyük bataryaya sahip olacak olan Doogee V Max resmen geri sayımı başlattı.

Doogee V Max Gümbür Gümbür Geliyor! Tam Tamına 22000mAh Bataryaya Sahip!

Son zamanlarda yüksek kapasiteli bataryayla çalışan cep telefonlarıyla ünlenen Doogee, önümüzdeki yıl için iddialı şeyler planlıyor. Şirket, akıllı telefon dünyasında emsal teşkil edecek bir tasarımla hazır olduğu için amiral gemisi modelinde büyük bataryasına güveniyor.

Doogee V Max'te Sony IMX350 Gece Görüş Kamerası Olacak

Doogee, 2023 yılında, işlevselliği ve tasarımı göz önüne alındığında zorlu çevre koşullarında çalışan herkes için gerekli olacak bir modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İşletme, devasa 22000mAh bataryası ile insanların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pillerini 33W şarj ile besleyecek işletme, tam şarj olması durumunda normal kullanımla 6-10 gün çalışacağının sözünü veriyor. Bu, uzun bir şarj süresi anlamına gelir.

doogee-s89-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-fiyati-640x360.jpg

Bu batarya düşünüldüğünde cihaz biraz hantal ve hantal olacak. Ağırlığı hala bir muamma. Yine de 27,3 mm kalınlığında olacak. 6,58 inç FHD+ IPS Doogee V Max, 120 Hz yenileme hızı ve Gorilla Glass koruması ile sahneye çıkacak. Ön panelde 32 megapiksel ön kamerayı barındıran bir çentik var. Şirket, edinilen bilgilere göre ön kamerası için 90 derecelik görüş açısına sahip Sony IMX616 sensörünü kullanacak. Dimensity 1080, Doogee V Max'in CPU koltuğuna kurulacaktır. Model, 256 GB dahili UFS 3.1 depolama ve 19 GB'a yükseltilebilen 12 GB RAM ile çıkış yapacak. Cihaz başlangıçta Android 12'yi çalıştıracak ancak yakında Android 13'e güncellenecektir.

Üçlü Kamera Dizilimi

Yeni Doogee modelinde kullanıcıları arka kısımda üçlü kamera dizilimi karşılayacak. İşletmenin kameraları için görkemli planlar yaptığı aşikar. 20 megapiksel gece görüş sensörü, 16 megapiksel ultra geniş kamera ve 108 megapiksel birincil kamera yer alacak. Samsung S5KHM2SP03 sensörünün Doogee cihazının birincil kamerası olarak hizmet vermesi bekleniyor. Gece görüş sensörü de Sony IMX350 olacak. Hâlâ ultra geniş kameranın sensörüyle ilgili bilgi bekliyoruz. Ancak otomatik netlemeye ve 130 derecelik bir görüş alanına sahip olacak. Ayrıca, makro kameraların kullanımına da izin verecek.