Elektrikli Araçlarda Fiyatlar Güncellendi! Citroen e-C4 2023 Güncel Fiyat Listesi

Ülkemizde satışa sunulan Citroen, C4 elektrikli versiyon modellerinde yeni fiyatlar belli oldu. Tamamen elektrikli versiyon olan e-C4’ün satışı 2023 yılı itibari ile satışa sunulmaya başladı. Oldukça ilgi gören elektrikli modeller geleceğin teknolojisini yansıtmanın yanı sıra, doğa dostu olarak biliniyor. 2023 yılı fiyat listesi ile öne çıkan e-C4’ün özellikleri de basına yansıtıldı. İşte öne çıkan özellikler.

Elektrikli Araçlarda Fiyatlar Güncellendi! Citroen e-C4 2023 Güncel Fiyat Listesi

Fransız şirketlerinden olan Citroen, elektrikli versiyonlarından olan e-C4’ü ülkemizde satışa sunmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan Citroen C 4 doğa dostu olarak ön plana çıkıyor. Tamamen elektrikli versiyon olan e-C4’ün satış fiyatları belli oldu.

E-C4, 350 km (WLTP döngüsü) menziliyle günlük hayatta kullanmanın yanı sıra, uzun yolculuklar için de oldukça fazla konforlu görünüyor. Uzun yolculukları konforlu hale getiren otomobil, hızlı bir şekilde şarj desteği ile optimum şarj sağlıyor. Uzun süren yolculuklarda optimum şarj süreleri kullanım açısından verimi arttırıyor. 2023 yılı itibari ile fiyatları yayınlanan e-C4 elektrikli versiyonu oldukça fazla ilgi görecek derecede konforlu ve teknolojik.

elektrikli-citroen-c4-fiyat-listesi.jpg

Elektrikli Citroen e-C4’ün 2023 Yılı Fiyat Listesi

Citroen, C4'ün yüzde 100 olan elektrikli versiyonu 786 bin liradan satışa sunulmaya başlandı. Türkiye’de satışa sunulan e-C4 Citroen’in fiyatı her geçen gün artıyor. Kasım ayında otomobilin satış fiyatı 801 bin liraya kadar yükseldi. Fiyatlarda yaşanan yükselişler Aralık ayında da etkisini gösterdi. Aralık ayını boş geçmeyen elektrikli C4, yeni yıla da zamlı giriş yaptı. Her geçen gün artan talep karşısında satış fiyatlarında yaşanan yükselişler sonucu 2023 yılı itibari ile güncellenen fiyatlar şu şekilde gerçekleşti.

Citroen e-C4 100 kW Shine Bold model otomobilin Aralık ve Ocak ayına ait fiyat listesi

Aralık 2022 tarihi itibari ile 865 bin TL

Ocak 2023 tarihi itibari ile 901 bin 500 TL fiyatlar yükselmiş oldu.