Emekli Maaşı Zammından Sonra Sıra Promosyonda! Akbank Emekli Promosyonu Kaç TL Oldu?

Akbank'ın emekli maaş promosyonuyla ilgili çeşitli bilgiler verildi. 2023 yılı emekli ve asgari ücret zammından sonra promosyonlarda rekor miktarlar ödeniyor.

Emekli Maaşı Zammından Sonra Sıra Promosyonda! Akbank Emekli Promosyonu Kaç TL Oldu?

Emekliler daha fazla promosyon ödemesi alabilecek mi? Akbank'ın 2023 yılı promosyon ödemelerindeki zam ve maaşa göre kaç TL verileceği haberimizde...

Birçok banka emekli müşterilerini kazanmak adına üst üste kampanya açıklamalarında bulunuyorlar. Akbank da yapmış olduğu kampanya ile emeklinin yüzünü güldüreceğe benziyor. Maaşların zamlanması ile birlikte emeklinin alacağı maaşlara da yansıması bekleniyor akabinde 2.500 TL ile başlayan bankaların promosyon ödemeleri dur durak bilmiyor. En son olarak 5.000 TL’ye kadar çıkmıştı fakat Akbank bu teklifinde üstünde bir değerle gündemde.

Akbank yapmış olduğu promosyon kampanyasında emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve 3 yıl süreyle çıkmama taahhüdünü veren müşteri yararlanacak.

EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

3.500 TL altında emekli maaşı alanlar 4.200 TL

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli maaşı alanlar 4.850 TL

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlar 6.250 TL

10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar 7.000 TL promosyon alacaklar

Sizler de Akbank emekli promosyon kampanyasından yararlanmak isterseniz en yakın Akbank şubesine giderek başvuruda bulunabilirsiniz.

2 KATI PROMOSYON ÖDEMESİ OLABİLİR

Banka Denetleme Kurumu emekli promosyonu konusunu yakından takip ettiklerini söyledi. Söz konusu promosyonların emekli maaşının 2 katı olmasına yönelik çalışma olduğu söylentileri vardı. Fakat BDDK'nın emekli maaşı ile emekli promosyonunu birleştirme konusunda bir düzenlemenin olabileceği de söz konusu. Şu an emekli promosyonu için emekli maaşının 2 katı kadar promosyon ödemesi gündemde. Durum böyleyken BDDK, emekli promosyon ödemelerini etkileyecek gibi duruyor.

FARKLI BANKADA OLMANIZ ÖNEMLİ DEĞİL

2022 yılından beri devam eden emekli promosyonu kampanyasını farklı bir bankadan almış olmanızın Akbank promosyonunu almanıza engel değil. Almış olduğunuz promosyon tutarını geri ödemeniz durumunda gerekli sözleşmeyi imzalayabilir, Akbank emekli promosyonundan da böylelikle faydalanabilirsiniz.