En Ucuz Renault Clio’ya Zam Geldi! Bir Gecede 150 Bin TL Pahalandı!

Renault güncel fiyat listesini yayınladı. Türkiye'nin en çok beğenilen araçlarından biri olan Renault Clio, motor ve donanım paketi seçeneklerini kaybetti.

En Ucuz Renault Clio’ya Zam Geldi! Bir Gecede 150 Bin TL Pahalandı!

Tek donanım ve motor seçeneği bulunan en ucuz Clio modeli, bir önceki aya göre 150 bin TL fiyat artışı gördü. Türkiye'nin en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan Renault, Ocak 2023 tarihine kadar güncel fiyat listesini açıkladı. Şirketin en ekonomik araçlarından biri olan Clio'nun güncel fiyatı 526 bin TL.

Renault Clio Alan Tasarımı

Aracın yaşam alanı, yeni nesil gelişmelerin çoğunun bulunduğu yerdir. Renault'un Smart Cockpit olarak adlandırdığı araç bilgisayarı, sürüş ortamında dikkat çeken ilk özellik. Klima kontrolü ve diğer özellikler için düğmelerle, Renault'un her işlevi dokunmatik ekrana yerleştirmekle hata yapmadığı açık. İç mekanın malzemeleri onlara birinci sınıf bir his veriyor. Özellikle daha uzun boylu sürücüler için koltuklar özellikle rahattır. Bacaklara yer açmak için direksiyon kolonu inceltildi, ancak direksiyon simidi eskisinden daha küçük bir yapıya sahip. Arka koltuklar için yeterli diz mesafesi var. B sınıfı bir hatchback için bu açıklamayı yapmak genellikle imkansızdır.

Renault Clio, aynı zamanda oldukça uyumlu olan geniş bir bagaja sahiptir. 391 litre bagaj hacmi ile çocuklu aileler için en uygun hatchback modellerinden biridir. Ses yalıtımı, yeni Clio'nun temel özelliklerinden biridir. Sürüş sırasında, motor ve trafik gürültüsü iyi bir şekilde bastırılır ve iç mekana müdahale etmez.

renault-clio5-ph1-exterior-lifestyle-006-3161896646-1x-1-false.jpg

Ocak 2023 Clio Opsiyon Fiyat Listesi

Renault Clio için üç paket seçeneği mevcuttur. Bunlar Joy, Touch ve Icon. Joy paketi, fiyat listelerinin başında en ucuz ve "en boş" seçenek olarak listelendi. Renault, 2023'te Joy ve Icon paketlerinin satışını durdurdu. Sonuç olarak, Renault Clio'nun yeni giriş fiyatı Joy paketi değil, Touch paketi oldu. Yeni bir Clio almak isteyenler için başlangıç fiyatı 150 bin TL artarken, Touch paket bir önceki aya göre 19 bin TL arttı.

  • Ön Sis Farlar için 2.750 TL
  • Metalik Renk için 4.000 TL
  • Yedek Lastik için 4.000 TL
  • Park Asistan Paketi için 9.000 TL
  • Özel Renk için 4.000 TL