Garanti Bankası Emekliye Yılın son kıyağını yaptı! Promosyonlara Aralık Ayında Zam Geldi..

Milyonlarca vatandaşın yararlandığı emekli promosyon kampanyalarında son artış Garanti BBVA'dan geldi. Banka tarafından yapılan açıklamada emeklilere Aralık ayında ödenen promosyonun artırıldığı belirtildi.

Garanti Bankası Emekliye Yılın son kıyağını yaptı! Promosyonlara Aralık Ayında Zam Geldi..

Yıl boyunca emeklileri müşterileri yapmak için yarışan özel bankalar birbiri ardına rekor promosyon açıklamalarına gitti. Emekli promosyonları için son tarih olan 31 Aralık'a sayılı günler kala Garanti BBVA tarafından yapılan açıklama ile 2022 yılının son promosyon artışı belirlendi.

MAAŞINI GARANTİ'DEN ALAN EMEKLİLERE 7500 TL

Garanti BBVA, yaptığı açıklamada, halihazırda banka müşteri olan emekliler ile maaşını Garanti Bankası'na taşımak isteyen emeklilere seslenerek, "Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 7500 TL'ye varan nakit promosyon" ifadesini kullandı.

Aldığınız maaşa göre ödenecek promosyon tutarı ise şöyle:

Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 3.600 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 4.200 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 5.400 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 6.000 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır. Promosyon avantajından 1 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz yararlanabilir.


YENİ YILDA PROMOSYON ÖDEMESİ OLMAYABİLİR!

Bankaların 2023 yılı için bir promosyon kampanyası yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. Bu nedenle emeklilerin, promosyon imkanından 31 Aralık tarihine kadar yararlanmamaları halinde, alacakları nakit ödemenin bankaya kalacağı belirtildi. Henüz hiç promosyon almamış ya da düşük ücretle promosyon almış emekliler Garanti BBVA'nın kampanyasından şu kanallar aracılığı ile yararlanabilecek.

EMEKLİ PROMOSYONUNA NASIL BAŞVURULUR?

Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız ve maaşınız üzerinde herhangi bir bloke bulunmuyorsa Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yapabilir ve promosyon ödemesi talebinde bulunabilirsiniz.

Dilerseniz sadece nüfus cüzdanınız ile Garanti BBVA şubelerine giderek banka değişikliği talebinizi iletebilirsiniz.

Şubeye gitmeden e-Devlet üzerinden emekli maaşınızı Garanti Bankası'na taşıyabilirsiniz. E-Devlet uygulamasına Garanti BBVA İnternet ya da PTT’den alacağınız şifreyle giriş yapabilirsiniz.