Garanti Bankası kesenin ağzını açtı! 100.000 TL kredi desteği başladı

Garanti Bankası yeni kredi kampanyası ile karşımıza çıktı. 24 ay vade imkanı sunan banka, 100.000 TL kredi desteği sağlayacak. Kredi kampanyasının başvuru şartları resmen duyuruldu.

Garanti Bankası kesenin ağzını açtı! 100.000 TL kredi desteği başladı

24 ay vadeli 100000 lira ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için Garanti Bankası resmi internet sitesinde kredinin Ocak ayı sonuna kadar ödeneceğine dair duyuru yaptı. Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların banka müşterisi olduklarında ihtiyaç kredisi ödemelerinden yararlanmalarını sağlayan yeni bir kampanya başlattı.

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası'na katılmak isterseniz ve aynı zamanda bankanızın müşterisiyseniz, banka şubesine gitmeden anında işlem yapabilirsiniz. Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası'na katılmak ve başvurmak isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyaçları olduğunda işlem tamamlayarak kredilerini kullanabilecekler. Garanti Bankası, size en yakın banka şubesine giderek ve resmi internet sitesindeki ilan üzerinden talepte bulunarak ihtiyaç kredisi alarak da işlem yapabilir.

Emekliler ve sigortalı olarak çalışanlar başvurabilir.

2022/12/14/para-12.jpg

Garanti BBVA'dan ihtiyaç kredisi için herhangi bir banka şubesine giderek aynı gün içerisinde 100.000 TL kredi çekebilirsiniz. Alınan krediler için 3 ay ertelemeli kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. Kredi onayı için 1100 veya daha yüksek bir kredi puanı gereklidir. Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi'ne kredi notu

1100 ve üzeri olan ve son iş yerinde 90 gün sigortalı olan müşteriler başvurabilir.

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi uygun faiz oranlarıyla sunuluyor. İhtiyacınız varsa site üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz ve bankanın müşterisiyseniz kredi hemen kullanılabilir.