Garanti Bankası Resmen Para Dağıtıyor! O Şartı Sağlayanlara 10 Bin TL Faizsiz Kredi Fırsatı!

Garanti Bankası'nın mobil bankacılık müşterileri 1.000 TL bonus kazanıyor. Ayrıca banka müşterisi olan vatandaşlara da mobilden faizsiz 10.000 TL borç alma imkanı sunulmaktadır.

Garanti Bankası Resmen Para Dağıtıyor! O Şartı Sağlayanlara 10 Bin TL Faizsiz Kredi Fırsatı!

Bankahaberi.com - Garanti Bankası'nın mobil bankacılık müşterileri 1.000 TL bonus kazanıyor. Ayrıca banka müşterisi olan vatandaşlara da mobilden faizsiz 10.000 TL borç alma imkanı sunulmaktadır.

Şartları Sağlayan Kişilere Garanti Bankası Tarafından Faizsiz 10.000 TL Kredi

Garanti Bankası internet sitesinde acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlara özel kredi kampanyası duyuruldu. Sonuç olarak Garanti Bankası, Garanti Cep üzerinden müşterisi olan herkese 10.000 TL faizsiz kredi sağlıyor. Ayrıca 1000 TL hediye bonus fırsatı sunmaktadır. Son dönemde enflasyondaki artış nedeniyle vatandaşın alım gücü azaldı. Vatandaşların acil nakit ihtiyaçları neticesinde bankalara başvurmaya başladılar. Bankanın tüketici kredisi seçeneklerine bakan vatandaş bankalarının sunduğu kredi olanaklarını değerlendiriyorlar.

Faizsiz kredi veren bankalar oldukça avantajlıdır. Öte yandan, Garanti Bankası, özel gereksinimleri karşılayan Türk vatandaşlarına 10.000 TL'lik faizsiz kredi imkanı sunuyor. Ayrıca 1.000 TL hediye bonusu da verilmektedir. Peki Garanti Bankası'nın sunduğu faizsiz kredi fırsatının özellikleri nelerdir?

Garanti Bankası Faizsiz Kredi Özellikleri

Banka müşterileri, şubeye gitmeden Garanti BBVA Cep üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunabiliyor ve başvuruları kabul edilirse yaptıkları her 1000 TL'ye 1000 TL bonus kazanmaya hak kazanıyor. Ayrıca 10.000 TL'ye kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanmaya hak kazanırsınız.

Garanti Bankası'nın ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlar için başlattığı diğer bir kampanya da 100.000 ihtiyaç kredisi programı olarak karşımıza çıkıyor. Kredi kampanyası şimdiden başvuru almaya başladı. Garanti Bankası hesabı olan vatandaş, 24 ay 100.000 TL kredi kampanyasına katılmak isterse mobil uygulama üzerinden işlem yapabilir ve kredi ödemesini aynı gün alabilir. Bu vatandaşlar, Garanti bankasında hesabı varsa, banka şubelerine giderek uygun faiz oranlarıyla kredi kullanabiliyor ve kimlikleriyle birlikte kullanabiliyor. Sigortalıların son işyerinin üç aydır açık olması durumunda kredi ödemeleri taraflara banka tarafından yapılır. Emekli vatandaşlar, emekli maaşlarını Garanti Bankası'na taşırlarsa veya maaş müşterisi olurlarsa, örneğin emekli hesaplarından kredi işlemleri yaparlarsa 100.000 TL'ye kadar nakdi kredi onayı alabilecekler. Bankalar, emekli maaşınız veya sigortalı çalışma ücreti hesabınız üzerinden yüksek limitli kredi kullanmanız durumunda diğer bankalarla olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmayı amaçlar.