Garanti BBVA Emekli Promosyonunda 10 Bin TL Ödüyor! Emekli Maaşı Alanlar Başvuru Yapabilir!

Garanti BBVA'nın emekli promosyonuyla ilgili yaptığı sürpriz dikkat çekti. Bununla birlikte emekli maaşı alanlara 10 bin TL'lik ödeme yapılacağı müjdesi verildi. İşte detaylar...

Garanti BBVA Emekli Promosyonunda 10 Bin TL Ödüyor! Emekli Maaşı Alanlar Başvuru Yapabilir!

Garanti Bankası, emekli maaşı alanlara kaç TL promosyon verecek? 2023 yılı promosyon ödemeleri dikkat çekiyor. Bu doğrultuda son gelişmeler de ortaya çıktı.

Emeklilerin alacağı en alt emekli maaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında 5.500 TL'ye yükseltildi. Yani, yeni yılın ilk ayı itibariyle emekliler maaşlarını bu ücret üzerinden alacaklar. Emekliler bu %30 oranında zam ile maaşlarını alırken, bankalar da emeklilerin maaşlarını kendilerine taşımaları için çeşitli promosyon imkanları sunuyor. Emekli maaşı en düşük tutarda olan ve maaşını Garanti BBVA'ya taşıyacak olan müşterilere, banka 10.000 TL ödeyecek. Yalnızca on gün süreyle başvuruya açık olan bu fırsatı kaçırmayın.

Vermiş olduğu promosyonlarla emeklilerin yüzünü güldüren Garanti BBVA, maaşını bankaya taşıyıp 36 ay kalma sözünde bulunan emeklilere binlerce liraya kadar promosyon ödemesi yapacak. Garanti Bankası, emekli promosyonları sonrasında rakip bankalara oranla daha fazla promosyon ücretleri verdiği için emekliler tarafından yoğun ilgi altında.

GARANTİ BANKASI 2023 PROMOSYON ÜCRETLERİ

Tüm emekliler için geçerli olan promosyon ödemelerinden yararlanmak için ise, emeklilerin maaşlarını Garanti Bankası'na taşıması ve 36 ay maaşlarını Garanti Bankası aracılığıyla almaları şartı aranıyor.

Taahhütte bulunan emekliler, promosyon ödemelerini 3 gün içerisinde açtırmış oldukları emekli maaşı hesaplarından alabilecek. Promosyon ödemelerine ek olarak, acil nakit ihtiyacı durumunda banka emeklilere birbirinden özel faiz oranlarıyla kredi imkanı da sunuyor. Tüm bu fırsatların yanında, emekliler Garanti Bankası aracılığıyla yaptıkları EFT ve havale işlemleri için komisyon ödemiyor.

Emekli maaş ödemelerine göre değişiklik gösteren Garanti Bankası emekli promosyon ödemeleri, 10.000 TL'ye kadar yükseltilmiş durumda. Fırsattan yararlanacak olan emeklilerimizin hesaplarına promosyon ödemeleri de anında yatmaktadır.

Garanti Bankası promosyon ücretleri değişkenlik göstermektedir ve bunu banka görevlisinden kolayca öğrenebilirsiniz.

Emekli maaşınızı Garanti Bankası aracılığıyla alarak promosyonlardan yararlanmak için ise, en yakın şubeye gitmeniz ya da Garanti Mobil uygulaması üzerinden başvuru talebinde bulunmanız gerekmektedir.