Gelir belgesi şartı yok! Ziraat Bankası'ndan 50.000 TL kredi müjdesi!

Ziraat Bankası yeni kredi kampanyası ile karşımıza çıktı. Bankadan gelen açıklamaya göre gelir belgesi şartı olmadan vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sağlanacak.

Gelir belgesi şartı yok! Ziraat Bankası'ndan 50.000 TL kredi müjdesi!

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni kampanyalar ile birlikte son dakika olarak yeni bir duyuru paylaştı. Ziraat Bankası yapmış olduğu, ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemesi vereceğini duyurdu. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruyla birlikte kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara 3 ay ertelemeli kredi imkanı sağlayacağını açıkladı.

50000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak verilecek bu krediler ay sonuna kadar en düşük faiz oranlarından sadece bankadan hesabı olan veya bankadan maaş müşterisi olan kişilere ödenecektir. Emekli olup, kredi kullanmak isteyen kişiler daha önce herhangi bir kredi almadıysa Ziraat Bankası şubelerine maaş taşımalarını gerçekleştirdikten sonra bu bankanın yapmış olduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, daha yüksek limitlerde krediler kullanabilmektedir.

2022/12/14/para-12.jpg

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için banka şubelerine giderek de işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilir isterseniz de internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak kredi alabilirsiniz.

T.c. kimlik numaranızı üzerinden yapılacak olan sorgulama sonrasında Ziraat Bankası size ne kadar kredi aldığınızı mesaj gönderecek ve bu krediyi isterseniz banka şubesinden isterseniz de banka şubesine gitmeden adresinizden kullanabileceksiniz.

Ziraat Bankası üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar emekli olmaları durumunda emekli maaşını Bu banka üzerinden alması gerekmektedir. Emekli maaşımızı Bu banka üzerinden almak istiyorsanız hızlı bir şekilde sonuç olabileceksiniz. Emekli olan kişiler banka kredi puanı düşük olsa bile ihtiyaç kredisi alabilmektedirler.