Halkbank'tan 225.000 TL kredi fırsatı! 6 ay ödeme yok!

Halkbank düşük faizli yeni kredi fırsatını vatandaşlara duyurdu. 225 bin TL'lik kredi desteği açıklandı. Bu fırsattan yararlanacak vatandaşların 6 ay geri ödemesiz bir şekilde krediye sahip olacağı belirtildi.

Halkbank'tan 225.000 TL kredi fırsatı! 6 ay ödeme yok!

Son zamanlarda sık sık paylaşılan banka kampanyalarına noktayı Halkbank koydu. Halkbank tarafından paylaşılan kampanya ile birlikte sıfır faizli üstüne üstlük 6 ay ödemesiz 225 bin TL destek müjdesi verildi.

Başlatılan kampanya ile birlikte kadın girişimcilerinin önü açılacak. Kadın girişimcilerine yönelik başlatılan kampanyanın amacı ise kolaylık sağlamaktan geçiyor. 0 Faiz ve 6 ay ödemesiz kampanya ile birlikte kadın girişimcilere büyük fırsatlar sunuluyor. Kendi işinin patronu olmak isteyenler için detaylar paylaşıldı. Faizsiz geri ödeme detayıyla girişimci kadınlar soluğu bankada aldı.

Halkbank tarafından verilen faizsiz krediden faydalanabilmek için gerekli olan şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Peki bu kampanyadan faydalanabilmek için gerekli olan şartlar nelerdir?

2022/12/15/para-13-001.jpg

6 ay ödemesiz sıfır faizli kampanya şartları!

İş kurmak isteyen, kendi işinin patronu olmak isteyen ve girişimci olan kadın vatandaşlarımıza Halkbank'tan müjdeli haber geldi. Sıfır faizli kredi imkânı ile birlikte 6 ay ödemesiz inanılmaz fırsatlar sunuluyor. İşte 6 ay ödemesiz ve faizsiz kredinin şartları;

  • 3308 mesleki eğitim kanununda yer alan kapsama bağlı olmak kaydıyla en az 1 yıllık ustalık belgesinin bulunması gerekir.
  • Sahip olduğu ustalık belgesinin alanında son 1 yıl içerisinde kendi alanına sahip bir işletme kurduğunu belirtmesi gerekir.
  • Uygulamaları girişimcilik eğitimi alan ve eğitimi bitirenler bu kampanyadan faydalanabilir.
  • Kampanyada belirtilen kredi süresi boyunca girişimci kadınlardan havale ve EFT ücreti de alınmayacaktır.

2022/12/21/para-5.jpg

Yukarda belirtilen şartları sağlamanız durumunda Halkbank tarafından başlatılan kampanyadan faydalanabilirsiniz. 6 ay boyunca ödemesiz olan sıfır faizli kredi kampanyası için bankaya başvuruda bulunmanız gerekecek. Yapılan işlemler sonucunda başvurunuz onaylanırsa kendi işinizin patronu olabileceksiniz.