Halkbank'tan ayda 415 TL taksitle düşük faizli kredi desteği!

Halkbank düşük faizli kredi kampanyası ile karşımıza çıktı. Bankadan gelen açıklamaya göre ayda yalnızca 415 TL taksit imkanıyla kredi desteği sağlanacak. Kampanyanın tüm merak edilen detayları belli oldu.

Halkbank'tan ayda 415 TL taksitle düşük faizli kredi desteği!

Acil nakite ihtiyacı olanların imdadına yetişen halkbank benzeri görülmeyen ihtiyaç kredisini müşterilerine sundu. Özellikle Halkbank'taki güncel fırsatlar arasında kredi ve çok daha fazlası ilgi çekerken nakite sıkışanların sorunu anında çözülüyor. Düşük faizli Halkbank kredisine ilişkin detaylar haberimizde yer almaktadır.

HALKBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

Düşük faizli kredi imkanından yararlanmak isteyen binlerce kişi için anında kredi çekme fırsatı verildi. Aylık ortalama 400 TL'lik ödeme yaparak kredi borcunuzu kapatabilirsiniz. Düşük faizli olması ve vade sayısının ödeme kolaylığına göre düzenlemesi ilgi odağı olurken kredi paketleri incelenmeye başlandı.

1,89 ve 1,94 faiz oranlarıyla kredi çekme fırsatı sağlanırken 26 ay vade ile ödeme yapılırken aylık ortalama taksit tutarı ise 415 TL ve 420 TL arasında farklılık göstermektedir.

2022/12/15/para-4.jpg

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULARI

Halkbank müşterilerinin yararlanabileceği ihtiyaç kredisi için mobil uygulama, dijital bankacılı ya da şubelere giderek yüz yüze başvuruda bulunabilirsiniz.