Hoş Geldin Kampanyası Sunuldu! TC Kimlik Numaranızla Katılabiliyorsunuz! Minimum Tutar 5 Bin TL!

TC Kimlik Numaranız varsa hoş geldiniz kampanyası size açıktır. Bankaların nakit kredi kullandırabilmesi için kampanya başlatıldı. Detaylar haberimizde mevcuttur.

Hoş Geldin Kampanyası Sunuldu! TC Kimlik Numaranızla Katılabiliyorsunuz! Minimum Tutar 5 Bin TL!

Kampanya çok yakında başlıyor. TC Kimlik numaranız ile bu kampanyaya katılabilirsiniz. İhtiyaç kredisini ilk kez başvuru yapacağınız banka aracılığıyla kullanmayı planlıyorsanız, düşük faizli avantajlı krediden yararlanabilirsiniz.

Hızlı onay ve uygun faiz oranları bankadan kredi istemenin iki avantajıdır. Hak kazanmak için başvurmanız gerekir. Hoş geldin kampanyası ile bankaların son dönemde oluşturduğu ve müşterilerin tercih ettiği kampanya ön plana çıkıyor. Başvuru, gönderildikten hemen sonra onaylanır. Finansman kişisel amaçlar için kullanılacaktır. Kredi başvurunuzu işleme koyacak bankada şu anda bir hesabınız olmasa veya halihazırda kredi kullanıyorsanız da kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz. 36 ay vadeli bu kredi imkanından faydalanmak için aşağıdaki adımların tamamlanması gerekmektedir.

Denizbank Hoş Geldin Kampanyası

Denizbank'tan hiç kredi kullanmadıysanız 55.000 liraya kadar anında kredi hakkınız var. Evraka gerek kalmadan bankayı devralmak için kampanya süresince uygun faiz oranları ve krediler sunulmaktadır. En yakın banka şubesine şahsen veya SMS göndererek başvurabilirsiniz. Telefonunuzun mesajlaşma alanına TC Kimlik numaranızı girerek 3280 numarasına kredimi gönderebilirsiniz. Başvuru yapıp kredi onayı aldıktan sonra size en yakın banka şubesine giderek onaylanan kredi limitini kullanabilirsiniz.

ING Hoş Geldin Kredisi Fırsatı

50.000 TL tutarında uygun faiz oranları ile kredi talep ederek kullanabilirsiniz. Bankanın şartlarını yerine getirdiğine inananlar hemen başvurabilir ve izin alabilirler. Kredi başvurusu yaparken 36 ay vadeli kredi kullanabilirler. Ayrıca, bankanın web sitesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. İhtiyaç kredisi için bu formu doldurmanız işlem yapmanızı sağlayacaktır. Faiz oranları, kişilerin kredi değerliliğine bağlıdır. Kredi notu 1600 ve üzeri olanlar için kredi hemen uygulanacaktır.

Turuncu Ekstra'yı ve 20.000 TL'ye varan ihtiyaç kredinizi kullanarak nakit ödemeden yararlanın. Kredi faiziniz her zaman %0,99 oranında yansıtılacaktır. Bunun için Turuncu Ekstra programına katılmanız ve aylık harcamalarınızın 1.250 TL'sini Turuncu Ekstra Banka Kartınızla ödemeniz yeterlidir. Turuncu Ekstra programının indirimli faiz oranlarından yararlanabilmek için her iki şartı da yerine getirmiş olmanız ve ihtiyaç kredisi ile Kredi Güvence Hayat Sigortası'nı birlikte kullanmanız gerekmektedir.