HSBC'den ayda 52 TL taksitle 50.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı!

HSBC acil nakit ihtiyacınıza derman olacak. Ayda yalnızca 52 TL taksitle 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi resmen duyuruldu. Başvuru şartları açıklandı.

HSBC'den ayda 52 TL taksitle 50.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı!

Özel bankalar arasında yer alan HSBC, Şubat 2023 tarihi itibariyle ihtiyaç kredisi kampanyalarını yenilediğini duyurdu. Müşterilerin nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik ihtiyaç kredisi kampanyası hazırlayan HSBC, şubat ayı ile birlikte 52 lira taksitle kredi vereceğini açıklayarak araştırmaların odağında yer aldı.

HSBC İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Özel ve kamu bankalarının konut, taşıt ve ihtiyaç kredi kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Müşterilerinin nakit ihtiyaçları için kredi kullandırma imkanı sunan HSBC, şubat ayına özel ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Vatandaşların çeşitli harcamalarına yönelik acil nakit imkanı sunan HSBC, 50 bin liraya kadar kredi vereceğini açıkladı. İhtiyaç kredisi miktarları değişiklik gösterirken HSBC, bin liradan 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Buna göre 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullandırımı fırsatı sunan HSBC, bin liralık bir kredi için 52 liralık bir taksit ödemesi yapılacağını bildirdi.

para-8-001.jpg

HSBC İHTİYAÇ KREDİSİ VADE VE TAKSİTLERİ

HSBC tarafından yapılan açıklamada; ''Faydalanılacak faiz oranı kredi notuna göre değişkenlik göstermektedir, banka başvuru değerlendirme kriterleri doğrultusunda belirlenmektedir. Banka bireysel kredi değerlendirme ek belge ve teminat isteme, faiz oranlarında ve kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkı saklı tutar.'' ifadeleri yer aldı. HSBC, müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisinde 3,20 oranında faiz uygulanacağını açıklarken 36 ay vade ile kredilerin müşterilerin kullanımına sunulacağını bildirdi. HSBC Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgilerde ise ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin örnek bir hesaplama tablosu da paylaşıldı. Buna göre;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve 3,20 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 5 bin 740 lira 82 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 655 lira 87 kuruş ve toplam ödemenin 15 bin 790 lira 88 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 61,01 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 50 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

para-7.jpg

HSBC tarafından sunulan ihtiyaç kredisinin üst limiti olan 50 bin liralık miktar içinde;

50 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve 3,20 faiz oranıyla toplam faizi 28 bin 704 lira 25kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 3 bin 279 lira 34 kuruş ve toplam ödemenin 78 bin 954 lira 16 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 61,01 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 250 lira olarak belirlendiği kaydedildi.