İş Bankası Kartı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Bu Kampanyayı Kaçıran Çok Üzülür! Tam Tamına 150 TL Hediye!

Yeni yılın ardından bankalar müşterileri için kampanyalar planlamaya devam ederken yeni bir duyuru geldi.

İş Bankası Kartı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Bu Kampanyayı Kaçıran Çok Üzülür! Tam Tamına 150 TL Hediye!

İş Bankası kampanyası kapsamında, şartları sağlayan müşterilere 150 TL'lik hediyenin verileceği açıklandı. İş Bankası'nın yayınladığı haber büyük ilgi gördü. Yeni yılın başlamasının ardından bankalar kampanyalarını planlamaya devam ederken, İş Bankası yeni girişimini resmi internet sitesinde açıkladı. İş Bankası'nın yeni kampanyası büyük bir ilgi görürken vatandaşlar hızlı bir şekilde araştırmaya başladı.

Yeni yılın ardından bankalar müşterileri için kampanyalar planlamaya devam ederken yeni bir duyuru geldi. İş Bankası kampanyası kapsamında, şartları sağlayan müşterilere 150 TL'lik hediye verileceği açıklandı. Promosyon 31 Ocak'a kadar aktif bir şekilde devam edecek.

İş Bankası Kampanya Duyurusu

2023 başlarken bankalar hala müşterileri için pazarlama planları yapıyor. İş Bankası'nın ay sonuna kadar devam eden kampanyası ve 150 TL hediye veren kampanyanın koşulları hakkında müşterilere bilgi verildi. Vatandaşların kişisel banka kartlarına sahip olduğu kampanya detayları büyük ilgi gördü. 2 Ocak'ta başlayan promosyonun 25 Ocak'a kadar geçerli olacağı söylendi.

Bireysel Banka Kartı ile tek seferlik veya farklı günlerde yapılan alışverişlerde 200 TL ve üzeri alışverişlerde 5 TL ve toplamda 150 TL MaxiPuan hediye edileceği açıklandı. Bu, İş Bankası web sitesindeki kampanya bilgilerine uygundur. İş Bankası'nın yürüttüğü programdan Bireysel Banka Kartı sahibi herkesin yararlanabileceği açıklandı.

Tüm Detaylar Resmi Sitede Yer Alıyor

İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yapılan duyuru ile birlikte aşağıdaki kampanya bilgileri yayınlandı. Bunlar:

  • Kampanya için sadece Bireysel Banka Kartı ile aynı gün içerisinde yapılan ilk 200 TL ve üzeri işlem dikkate alınacaktır.
  • Pazarlama kampanyası müşteri bazlıdır.
  • Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilecek olan müşteriler, aylık MaxiPuan'larda maksimum 150 TL, günlük MaxiPuan'larda maksimum 5 TL kazanabilirler.
  • Maximum üyesi olmayan işyerlerinden yapılan alışverişler de kampanyaya dahil edilir.
  • Kampanya süresi içinde yapılan alışverişlerin iptali veya ürünlerin iadesi durumunda kampanya kapsamında MaxiPuan ücreti alınmayacak veya MaxiPuan düşülecektir.