İş Bankası'ndan 15.000 TL promosyon müjdesi!

İş Bankası promosyon ödemesi ile ilgili anlaşmaya vardı. Kütahya Belediyesi ile İş Bankası'nın yaptığı anlaşmaya göre belediye çalışanlarına 15000 TL ödeme gerçekleştirilecek. Belediyeden konuya ilişkin resmi açıklama geldi.

İş Bankası'ndan 15.000 TL promosyon müjdesi!

Emekli promosyonlarına ilişkin bankaların kampanyaları devam ederken, çalışanların gözü kulağı kurumlar ile bankalar arasında yapılacak görüşmelere çevrildi. Bu kapsamda, maaş promosyonu için bankalar ile anlaşma sağlandıkça, belediyelerden, bakanlıklardan, üniversitelerden, sendikalardan, müdürlüklerinden ve çeşitli kurumlarda duyurular geliyor.

15.000 TL Promosyon Ödenecek!

Kütahya Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte, Kütahya Belediyesi’nde ve iştiraklerinde çalışan 1670 personele sağlanacak promosyon ödemesi netlik kazandı. Promosyon anlaşmasına dair Kütahya Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ”Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Türkiye İş Bankası ile promosyon ödemelerini içeren sözleşmeyi imzaladı. Kütahya Belediyemiz ve iştiraklerinde çalışan 1670 çalışma arkadaşımıza kişi başı 15 bin Türk Lirası promosyon ödemesi alacak.” ifadelerine yer verildi.

is-bankasi.jpg

Promosyon Anlaşmaları Gelmeye Devam Ediyor

Çalışanlara verilecek maaş promosyonları ile ilgili çeşitli kurumlardan anlaşmalar gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki süreçte bankalar ile varılacak mutabakatlar neticesinde, farklı kurumlardan promosyon anlaşmasına dair açıklamalar yapılabilir.