İş Bankası'ndan faizsiz kredi! 10.000 TL ödeme hemen yapılacak

İş Bankası 10.000 TL kredi desteği veriyor. Faizsiz kredi arayanlar için müjdeli haber geldi! Para aynı gün içinde hesaba yatırılıyor. Peki ya başvuru şartları neler?

İş Bankası'ndan faizsiz kredi! 10.000 TL ödeme hemen yapılacak

2022 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala İş Bankası müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Bankadan yapılan açıklamada her başvuru sahibine 10 bin liraya kadar faizsiz ihtiyaç kredisi verileceği belirtildi.

5 TAKSİT İLE GERİ ÖDENECEK

Bankanın yaptığı açıklamada, normal ihtiyaç kredisi geri ödeme seçeneğinin yeni hazırlanan bu kredi için geçerli olmadığı ve geri ödemenin 2000 lira şeklinde 5 taksitle yapılacağı açıklandı. Faizsiz kredisini 5 ay içinde ödemeyen müşterilerin 5'inci aydan sonra ödemelerine faiz ödemek zorunda kalacağı ifade edildi.

para-12.jpg

SON BAŞVURU TARİHİ 31 ARALIK 2022

Banka, faizsiz kredi kampanyası için son başvuru tarihini açıkladı. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2022...

10.000 TL'ye varan vade farkı olmadan İşCep taksit avantajlarından faydalanmak için banka kampanya detaylarını şöyle açıkladı:

Kredi kartı başvurusu onaylanan İş Bankası müşterileri, İşCep'in "Müşterisi olmak istiyorum" özelliğini 31 Aralık 2022 tarihine kadar kullanabilirler.

Her müşteri kampanyadan sadece bir defa faydalanabilir. Faizsiz TNA koşulları 5 ay ile sınırlıdır. Etkin faiz oranı 5 ay ve üzeri, tutar 10.000 TL ve üzeridir.

Kampanyanın hedefi “Müşteri Olmak İstiyorum” fonksiyonu ile İş Bankası müşterileri, Iscep müşterileri ve kredi kartlarıdır. Kampanyadan yararlanmak için kullanılması gereken taksitli nakit avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir.

Kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonra 7 gün içinde her müşteri için kampanya tanımı oluşturulur. Kampanyadan yararlanma süresi bir yıldır. Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartı, İş Bankası Ticari Kredi Kartları (Ödenmemiş kredi kartları, İş Bankası vergisi hariç) kartları, İş Bankası üye işyeri kartları, KGF kartları).