İş Bankası'ndan kaçırılmayacak borç kapatma kredisi! 80.000 TL ödeme yapılıyor

İş Bankası borcu olan vatandaşlara müjdeyi verdi. Banka, borç kapatma kredisi kampanyası kapsamında başvuru yapan herkese 80.000 TL nakit desteği sunuyor. Kimlerin bu fırsattan başvurabileceği resmen açıklandı.

İş Bankası'ndan kaçırılmayacak borç kapatma kredisi! 80.000 TL ödeme yapılıyor

Bankalar vatandaşlara birçok konuda yardımcı olmaya devam ediyor. Çoğu banka, merkez bankalarından gelen son çağrı üzerine faiz oranlarını düşürdü. Ödeme planları ise artık daha esnek. Ancak, geçmişte mevcut borç hakkında herhangi bir soruşturma yapılmamıştır. Yeni gündeme gelen borç erteleme kredileri, vatandaşların kısa sürede borçlarını ödemesine olanak sağlayacak. Tüm borçlar tek çatı altında toplanmalı…

KREDİ VE KREDİ KARTI BORCU OLANLAR İÇİN İŞ BANKASI’NDAN BORÇ KAPATMA KREDİSİ! 80 BİN TL BAŞVURANA VERİLECEK!

İş Bankası öncülüğünde hazırlanacak olan kredi kampanyası ile çok sayıda vatandaşın içi rahatlayacak. Alınan bilgilere göre tüm borçlar tek çatı altında toplanacak ve durum değerlendirmesi yapılacak. Ardından kredi başvuruları bekleniyor. Lütfen ödemeyi başvurudan sonra mümkün olan en kısa sürede yapın. Kredi kampanyalarından sadece emekliler faydalanmaktadır. Gelecekte kapsam kapsamını genişletmeyi planlıyoruz.

2022/12/21/para-5.jpg

İş Bankası resmi internet sitesinde borç kapatma kredisi detaylarını yayınlayarak başvuru şartlarını ve detaylarını iletti. İş Bankası'nın borç yapılandırma kredileri en fazla 36 ay vade ile yapılandırılabilirken, vatandaşlar yeniden yapılandırma kredisi incelemeye başladı. İş Bankası'ndan borç yapılandırma kredisi almak için başvuru sırasında gerekli olan belgeler web sitesinde listelenmektedir. Gerekli belgeler:

  • Başvuru Formu (şubelerimizden gerçekleştireceğiniz başvurular için)
  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi
  • Gelir durumunu gösteren belgeler

36 aya varan vadeler ve düşük faiz detayları ile müşterilerimize en yakın şubemizden başvurabilecekleri kredi imkânı sunuyoruz. Başvuru sonrasında sonucuna hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz Borç Kapatma Kredisi ile omzunuzdaki borç yükünden kurtulabilirsiniz..