Kamu bankaları harekete geçti! Düşük faizli 60.000 TL kredi desteği başladı

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için beklenen haber geldi. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank düşük faiz imkanları ile 60.000 TL'lik kredi desteği sunuyor. Başvuru şartları resmen açıklandı.

Kamu bankaları harekete geçti! Düşük faizli 60.000 TL kredi desteği başladı

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, hizmetlerini kullanmak isteyen vatandaşlara nakit teşvikler sunacaklarını açıkladı. Sunulacak miktar toplam 60.000 TL olacaktır.

KREDİ KAMPANYASINDAN NASIL FAYDALANABİLİRİM?

Kamu bankalarından vatandaşlara müjdeli haber geldi. Emekli maaşlarını ya da maaşlarını bu bankalardan almayı tercih eden vatandaşlara verilecek kampanyanın detayları açıklandı.

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank gibi kamu bankaları, herhangi bir gelir belgesi veya teminat olmaksızın, 24 ay geri ödeme süresi ile 60.000 TL verecek.

Bu bankalardan herhangi birine başvurarak uygun faiz oranlarıyla kredi imkânlarından yararlanabilirsiniz.

para-11.jpg

Bu bankalar özellikle emekli vatandaşlar için kolaylık sağlıyor. Emekli maaşlarını bu kamu bankalarından birinden almayı tercih eden emeklilere nakit ödemeleri anında yapılacak.

İhtiyaç kredisi olarak bilinen kampanyanın detayları açıklanmaya devam ediyor. Nasıl başvurulur? Başvurunuzu mobil bankacılık, online bankacılık hizmetleri üzerinden yapabileceğiniz gibi geleneksel yolla bankaya giderek de yapabilirsiniz.

Herhangi bir teminat gerekmiyor. 60.000 TL kredinizi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan alabilirsiniz. Elbette bu bankaların müşterisi olarak kredi kampanyalarından yararlanabilirsiniz.