Left 4 Dead Oyununun ilk oynanabilir Prototip Aşaması Sızdırıldı

Yıllar önce geliştirilip piyasaya sürülen ve en eğlenceli zombi oyunu olarak kabul edilen Left 4 Dead'in prototip aşaması sızdırıldı.

Left 4 Dead Oyununun ilk oynanabilir Prototip Aşaması Sızdırıldı

Yıllar önce geliştirilerek piyasaya sürülen ve en eğlenceli zombi oyunu olarak kabul edilen Left 4 Dead’in prototip aşaması sızdırıldı. Böylece oyunun prototip aşamasındayken ne durumda olduğu net şekilde görüldü.

Dünyadaki en eğlenceli ve en keyifli zombi oyunlarından biri olarak kabul edilen Left 4 Dead, Source motoru kullanılarak yapılmıştı.

Her Valve oyununda geçerli olan bu durum, Source oyun motorundan önce Valve ile birlikte çalışan geliştiriciler, oyun fikirlerini Source motorunda yapılan eski bir oyunda test ediyor.

left-4-dead.jpg

Left 4 Dead’in geliştiricisi olan Turtle Rock Studios’un bu efsane oyunu test etmek için CS:Source’u kullandığı ortaya çıktı. Hatta bu bilgi, sızdırılan prototipten anlaşıldı.

Sızdırılan Prototip İndirilebilir Durumda

Turtle Rock Studios tarafından efsane oyunun prototipini CS:Source üzerinde test ettiği anlaşılıyor. Zombie City adındaki haritada Terrorist tarafından başlıyor ve adeta normal oyunda gibi alım yapılmasına imkan veriyor.