Milyonlarca emekliye müjde! O bankadan karşılıksız 7.000 TL nakit fırsatı!

Milyonlarca emekli vatandaş için sevindirici haber geldi. Yapı Kredi Bankası emeklilere 7 bin TL geri ödemesiz nakit desteği sağlayacağını duyurdu.

Milyonlarca emekliye müjde! O bankadan karşılıksız 7.000 TL nakit fırsatı!

Bankalar arası promosyon yarışları hız kesmeden devam ediyor. Emekliler için yapılan promosyon ödemeleri dikkat çeken rakamlara ulaştı. Şubat ayı ile birlikte rakamlarını güncelleyen bankalar bünyesine yeni müşteriler katmak istiyor. Yapı Kredi Bankası promosyon savaşlarına son noktayı koydu. Güncel rakamları duyan emekliler Yapı Kredi Bankası'nın yolunu tuttu. İşte 2023 Şubat ayı promosyon tutarları…

YAPI KREDİ BANKASI PROMOSYON ÖDEMELERİ NASIL ALINIR?

Emeklileri sevindiren güncel promosyon tutarları belli oldu. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri ile birlikte dul ve yetim maaşı alan kişilerin de yararlanabileceği güncel promosyon tutarları açıklandı. 2023 yılında EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaşın emekli olması beklenirken bankalarda akıl almaz rakamlar açıklamaya başladı. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren emekliler promosyon ödemelerinden yararlanabilecek.

2022/12/14/para-9.jpg

YAPI KREDİ BANKASI ÇILDIRDI

Emekli vatandaşları sevindiren Yapı Kredi Bankası promosyon tutarlarında son noktayı koydu. Yapılan açıklama kapsamında 5500 TL ve üzeri emekli maaşı alan kişiler için yeni tutarlar belirlendi. Yapı Kredi Bankası güncel promosyon tutarları şu şekildedir:
3 bin 500 TL’ye kadar emekli aylığı alana 4 bin 200 TL
3 bin 500 TL – 7.500 TL arası emekli aylığı alana 5 bin TL
7 bin 500 TL – 10.000 TL arası emekli aylığı alana 6 bin 300 TL
10 bin TL ve üzeri emekli aylığı alana 7 bin TL

Emekli promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen kişiler için son başvuru tarihi 28 Şubat 2023 olarak belirlendi. Belirlenen tarihler arasında Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası şubelerine gitmeden mobilyada internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz.