Nakit ihtiyacı olanlara müjde, ihtiyacınız anında karşılanıyor! Acil Nakit Para Lazım!

Acil paraya ihtiyacım var diyen kişilerin tercihleri bankalardan kredi çekmek olurken, en kolay kredi veren bankaların hangileri olduğunu sizler için araştırdık.

Nakit ihtiyacı olanlara müjde, ihtiyacınız anında karşılanıyor! Acil Nakit Para Lazım!

Acil paraya ihtiyacım var diyen kişilerin tercihleri bankalardan kredi çekmek olurken, en kolay kredi veren bankaların hangileri olduğunu sizler için araştırdık. Bankaların bireysel kredi faiz oranlarının yükselmesi ile kredi kullanan kişi sayısı azalırken, bankalar özellikle kredi notu yüksek olan kişilere kredi vermek konusunda oldukça istekli davranıyor.

N Kolay Kredi İhtiyaç Kredisi

Aktif Bank'ın sunduğu N Kolay Kredi paketi zaten "düşük kredi notuna kredi" sloganını kullanıyor. Banka kara listede olanlara kredi vermezken, kredi notu düşük olanlara kredi onayı veriyor. N Kolay kredi paketi ile banka şubeye gitmeden kredi sağlıyor ve kullandığınız kredi tutarının bulunduğu kartı size gönderiyor.

Odeabank İhtiyaç Kredisi

Çalışmayanlara kredi verme konusunda büyük kolaylık sağlayan Odeabank, maaş bordrosu olmadan internet üzerinden yapılan başvurulara, hesaplarında düzenli para giriş çıkışı olması halinde kredi onayı verebiliyor.

Ancak kara listede olanlara kredi ya da kredi sicili bozuk olanlara kredi konusunda alınan maaş, çekilecek kredi tutarı ve kredi başvuru formunu dolduran kişinin SSK süresi gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor. Örneğin kredi notu ortalaması düşük olan bir kişi 3 yıldır aynı işyerinde kesintisiz çalışıyorsa ve aylık 3 bin lira belgelenebilir geliri varsa aylık 500 lira kredi taksit ödemeli krediler için kolay kredi onayı verebiliyor.