Parasını Bankaya Yatıranlara Yeni Kampanya! Paranı Bankaya Yatır Kazan

Bankalar yeni kampanyalar yapmaya devam ediyor. Buna bağlı olarak 36 aya varan vade farklı taksitle mevduat hesabı faiz oranları yükseltildi. Hoş geldin faizi ile bankaya gelenlere yüksek faiz oranları sunan bankalar müşterilerine yeni kampanyalar geliştirmeye devam edecek.

Parasını Bankaya Yatıranlara Yeni Kampanya! Paranı Bankaya Yatır Kazan

Farklı birçok banka hoş geldin faizi ile beraber yeni yeni kararlar almaya başladı. Bununla beraber yüksek faiz getirisi sunarak TL toplamaya çalışan bankalarda yeni yapılan bu uygulama ile TL sıkıntısı giderilecek.

Türk Lirası Sıkıntısı Yaşayan Bankalar Tarafından Sunulan Sistem

Türk Lirasında sıkıntı yaşayan birçok banka yeni sunduğu bu kampanya ile birikimi TL cinsinden olan müşterilerine 32 günlük vadeli faiz oranları sunuyor. Ocak ayına özel olarak sunulan bu hoş geldin kampanyası sayesinde 32 gün sonra parasını katlamış bir şekilde geri alacaklar.

En Yüksek Faiz Oranını Banka Hangisi?

Birçok banka tarafından açıklanan bu yeni kampanya devlet bankaları başta olmak üzere özel bankalarda da değişiklik gösteriyor. Verilmesi beklenen faiz oranlarına bakacak olursak her bankanın sunduğu seçenekler birbirinden farklı bununla beraber bankalar tarafından verilmesi beklenen 32 günlük faiz oranlarında zirve Akbank ve İNG Bank’ta. Buna bağlı olarak devlet bankaları da hoş geldin faiz oranlarında yükselişe giderek 32 günlük yatırımlarda vade farkı oranının yükselmesini sağladı.

Devlet Bankalarında Mevduat Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Bankalar tarafından TL ihtiyacını karşılamak için yapılan bu yeni kampanya da mevduat faiz oranları bankadan bankaya değişiklik göstermektedir. Buna bağlı olarak İNG Bank ve Akbank gibi bankalar diğer bankalardan farklı %27 oranında bir faiz oranı sunmaktadır.

Bununla beraber devlet bankalarına yönelen vatandaşlar bu bankalar üzerinde TL cinsinden yatırımlarından yaklaşık %15 faiz alabilecek. Bu bankalar şu şekilde Ziraat Bankası’nda %15 faiz oranı, Halkbank ve Vakıfbank ise TL cinsinden yatırımlara %16’lık bir faiz ödeyecek.

10 Bin TL’nin Faiz Getirisi Ne Kadar?

10.000 TL üzerinden hesaplayacak olursak özel bankalarda bu oran 225 lira olurken 50 bin TL’nin getirisi %27 üzerinden 1124 TL olarak gerçekleşiyor.