QNB Finansbank EFT Saatleri

Müşteriler yapacakları para transferleri için QNB Finansbank EFT saatleri konusunu bu işlemi gerçekleştirebilmek için merak edebilir.

QNB Finansbank EFT Saatleri

Para transferleri Euro, USD ve TL şeklinde gerçekleştirilebilir. EFT bankalar arasında para gönderme işlemi için tercih edilen bir yöntemdir. Alıcının hesabı ile göndericinin hesabının bağlı olduğu bankalar birbirinden farklıysa EFT yöntemi kullanılır. EFT yöntemi QNB Finansbank ve farklı bankalar için kullanılabilir. Banka şubesi, internet şubesi, müşteri iletişim merkezi ya da mobil uygulamalar üzerinden iş günlerinde yapılmaktadır. EFT saatleri iş günlerinde sabah saat 09.00 ile akşam 17. 15 arasında gerçekleşmektedir. Resmî tatil günlerinde ve hafta sonları EFT yapılamaz.

QNB Finansbank’tan Farklı Bankalara Para Transferi

QNB Finansbank üzerinden farklı bankalara para transferi yapmak isteyen kişiler bireysel internet şubelerinden, telefon bankacılığından, mobil bankacılıktan, banka şubelerinden ya da ATM’lerden para transfer işlemini gerçekleştirebilir. Havale işlemi günün her saatinde gerçekleştirilmektedir. Fakat EFT işlemleri sadece iş günlerinde belli bir saat aralığında yapılmaktadır. QNB Finansbank üzerinden yapılan EFT işlemlerinin ücreti de gönderildiği bankaya göre değişmektedir. Aynı zamanda gönderilen belirli bir ücretin miktarına göre de değişmektedir. Hangi miktarda ne kadar ücret kesildiği QNB Finansbank müşteri hizmetleri numarasından ya da QNB Finansbank şubelerinden kolay bir şekilde öğrenilebilir.

QNB Finansbank Havale Saatleri

QNB Finansbank havale saatleri de EFT saatleri dışında merak edilen konular arasında yer almaktadır. Havale işlemi aslında aynı bankalar arasında yapılan para gönderim işlemlerine denilmektedir. Bu sebeple günün her saatinde yapılabilen bir işlemdir. Aynı zamanda onaylanma süresi EFT işlemlerine göre bakıldığı zaman çok daha kısadır. Hesap içerisinde yeterli miktarda para bulunduğu takdirde başka bir alıcıya oldukça hızlı ve kolay bir şekilde para gönderimi sağlanmaktadır. QNB Finansbank içerisinde yapılan havale ücretlerinde EFT işleminin aksine hiçbir şekilde işlem ücreti alınmaz. QNB Finansbank EFT saatleri konusu dışında EFT’nin ne kadar sürede gerçekleşeceği de merak edilen konular arasında yer alır. Bu işlem için Merkez Banka’sı onayı gerekir. Bu onay ise genelde 5 dakika ve 30 dakika arasında gerçekleşir.