Renault’un Son Fiyat Listesi Herkes Tarafından Beğenildi!

Renault Megane Sedan'ın fiyat listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. Otomobil tutkunlarının en çok tercih ettiği modellerden biri de Renault Megane Sedan. Gelin hep birlikte fiyat listesine bakalım.

Renault’un Son Fiyat Listesi Herkes Tarafından Beğenildi!

Sizin için otomobil endüstrisini didiklemeye devam edeceğiz. Sizler için araba fiyat listelerini marka marka özenle inceliyoruz. C sınıfı sedan araçlar arasında öne çıkan Renault Megane, her ay güncellenen fiyat listesi ile merak ediliyor. Sınıfının en uygun fiyatlı araçlarından biri olan Megane'nin ocak ayı için tek fiyat listesi var. Renault resmi internet sitesine göre Ocak ayı fiyat listesi değiştirildi.

Çoğu arabaya göre ucuz olan Renault Megane, parasının karşılığında sağladığı konforla övülüyor. Kullanıcılara 1.3 litrelik benzinli motor ile Joy giriş seviyesi paketi arasında seçim yapma şansı veriliyor. Motor ve manuel şanzıman tipi entegre edilmiştir. 1.3 litrelik motorun 140 beygir güç ürettiğini de unutmayalım.

Renault Megane Sedan Tasarım

Renault Megane Sedan'ın tasarımı çekici ve sportif. C şeklindeki LED gündüz sürüş farı, kavisli çağdaş yan panelleri ve ince hatları ile dış görünüm açısından öne çıkıyor. Dışarıya hava veren bir diğer şey de panoramik elektrikli cam tavan. Ayrıca iç görünümünde gayet güçlü. Ortada dikey dokunmatik ekran ve renkli HUD ekrana sahip geniş kokpit Megane Sedan'ın şık kabini sizi içeriye davet ediyor. 8.7 inçlik ekranda standart işlevselliğinin yanı sıra klima ayarları da bulunuyor. Özel olarak oluşturulmuş saklama bölmeleri, bardaklıklar ve elektrikli masajlı koltuklar sayesinde daha konforlu seyahat edebilirsiniz. Aracın içi de iç aydınlatmaları sayesinde oldukça parlak ve renkli.

Renault Megane Sedan Fiyat Listesi

Herkes Renault Megane Sedan'ın varyasyonları (paketleri) arasından istediğini seçebilir. Joy, Touch ve Icon, üç alternatif donanım yapılandırmasıdır. "Joy", "Touch" ve "Icon", fiyat ve donanım açısından farklılık gösterir.

  • Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 bg satış fiyatı 551.000 TL
  • Megane Sedan Touch 1.3 TCe EDC 140 bg satış fiyatı 711.000 TL
  • Megane Sedan Touch 1.5 Blue dCi EDC 115 bg satış fiyatı 797.000 TL
  • Megane Sedan Icon 1.3 TCe EDC 140 bg satış fiyatı 752.000 TL
  • Megane Sedan Icon 1.5 Blue dCi EDC 115 bg satış fiyatı 848.000 TL