Sadece 22 Gün Kaldı! Ziraat Bankası 10 Bin TL Nakit Ödeyecek!

Ziraat Bankası'nın 15 Aralık'ta duyurduğu nakit avans fırsatından yararlanmak için 22 gününüz kaldı. Ay bitmeden başvuran herkese 10.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans verilecek.

Sadece 22 Gün Kaldı! Ziraat Bankası 10 Bin TL Nakit Ödeyecek!

Mevcut enflasyon nedeniyle insanların acilen paraya ihtiyacı oluyor. Faizsiz kredi veya nakit avans seçeneklerini değerlendirmek için bankaların resmi internet sitelerinde araştırma yapıyorlar. İşinizi kolaylaştırmak için bankaların müşterileri için sıraladığı faizsiz veya düşük faizli kredi fırsatlarını araştırıp size sunuyoruz. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yayınladığı nakit avans kampanyasına ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Ziraat Bankası Nakit Avans Kampanyası Detayları

15 Aralık'ta Ziraat Bankası nakit avans fırsatını bankanın resmi internet sitesinde duyurdu. 31 Ocak 2023 tarihinden sonra başvuru kabul edilmeyecektir. Sonuç olarak bu tarihlerde başvuran adaylara özel nakit avans fırsatı sağlanacaktır. Kampanyadan faydalanmak için Ziraat Mobil'e üye olma işlemi tamamlanmış olmalıdır. Söz konusu kampanya kapsamında 15 Aralık 2022 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında kredi kartını teslim alan ve kartını açan müşteriler 28 Şubat 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabileceklerdir. Kredi kartının teslimini takip eden bir gün içerisinde kampanya tanımlaması yapılacaktır.

Maksimum Tutar 10 Bin TL

Kredi kartı kullanıldıktan sonra kampanya parametreleri dahilinde taksitli faizsiz nakit avans sadece bir kez kullanılabilir. Ayrıca, sonraki işlemlerde taksitli nakit avans için geçerli olan faiz oranları uygulanacaktır. Finansman avansı kampanya süresince altı ayda bir geri ödenecektir. Kullanılabilecek taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL'ye kadar olup, Ziraat Bankası'nın sunduğu nakit avans imkanı işlem anındaki kullanılabilir nakit çekme limiti ile sınırlıdır. Kredi kartı başvurusu 10.000 TL'nin altında limit ile yetkilendirildiğinde çekilebilecek maksimum tutar 10 Bin TL olarak karşımıza çıkıyor. 10.000 TL'yi aşan taksitli nakit avans işlemlerinde veya altı taksit dışında kalan vadelerde, çekilen tutarın tamamına cari nakit avans faizi uygulanacaktır.

Bankkart Mobil, Ziraat Cep, bankamız internet şubesi ve Ziraat Bankası ATM'lerinden nakit avans başvurusu yapabilirsiniz. Bankkart Başak, Bankkart Genç, Bankkart Ücretsiz ve ek kartlar ile sanal kartlar kampanyaya dahil değildir.