Samsung Galaxy A54 ve Samsung Galaxy A34 Tasarımı Sonunda Ortaya Çıktı!

Samsung yakında Galaxy A34 ve Galaxy A54 modellerini piyasaya sürecek ve şimdiden tasarım fotoğrafları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar:

Samsung Galaxy A54 ve Samsung Galaxy A34 Tasarımı Sonunda Ortaya Çıktı!

Samsung, merakla beklenen 2023 Android amiral gemisi cihazlarının yer alacağı Galaxy S23 serisini önümüzdeki günlerde tanıtacak. Orta kategoride, teknolojik dev yakında Galaxy A34 ve Galaxy A54 5G varyantlarını da tanıtacak. Bu iki telefonun tasarımları ortaya çıktı. Peki ya Galaxy A34 ve Galaxy A54'ün tasarımı nasıl? Gelin haberin detaylarını birlikte inceleyelim.

Samsung Galaxy A34 ve Galaxy A54 5G Tasarımları

Samsung Galaxy A34 ve Galaxy A54 5G cihazlarının tasarımları görsellerle ortaya çıktı. Bu resimlerde sadece modellerin ön panelleri görünmektedir. Sızan fotoğraflarda görüldüğü üzere Galaxy A54'te Infinity-O çentiği bulunurken Galaxy A34'ün ön panelinde Infinity-U çentiği bulunuyor. Galaxy A34 ve Galaxy A54'ün yayınlanan fotoğraflarda cihazların arka panelleri görünmese de Galaxy S22 Ultra modeliyle kıyaslanabilir tasarımlara sahip olması bekleniyor. Bu durumda her akıllı telefonun arkasında ayrı bir üçlü kamera dizilimi bulunacak.

fiyat-performans-odakli-samsung-galaxy-a34-geekbenchte-goruntulendi-2.webp

2023’ün İlk Çeyreğinde Çıkacak

Galaxy A54 modelinde tasarım görsellerinin yanı sıra teknik özellikler için 120 Hz yenileme hızına sahip 5,4 inç AMOLED ekran kullanılacak. Cihazın ön kamerası 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Samsung daha önce akıllı telefonun 18 Ocak'ta piyasaya çıkacağını açıklamıştı. Öte yandan Galaxy A34 modeli, 90 Hz yenileme hızına sahip 6,5 inçlik FullHD Plus AMOLED ekrana sahip olacak. Cihazın ön kamerası 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Ek olarak, 25W hızlı şarjlı 5.000mAh pil dahil edilecek. 2023'ün ilk çeyreği, bu Samsung modelinin de çıkışını görecek.

Samsung'un yaklaşan Galaxy A modelinin son derece uzun pil ömrüne sahip olacağını iddia ettiğini de ekleyebiliriz. İnternet sitesinde yayınlanan içeriğe göre cihazın yapay zekası, iki güne kadar pil ömrüne sahip olmasını sağlayacak. Bu pil ömrü için mükemmel denilebilir. Web sitesinde yer alan bazı fotoğraflara göre kamera modülü, cihazın tasarım özellikleri henüz doğrulanmamış olsa da Galaxy S22 Ultra modeline benzeyecek.