Samsung Galaxy Buds 2 Pro, 360 Derecelik Ses Kaydına İzin Verecek!

Samsung Galaxy Buds 2 Pro kullanıcıları alacakları yeni güncelleme ile bazı Galaxy amiral gemilerinde 360 derece sesli video kaydı yapabilecekler.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro, 360 Derecelik Ses Kaydına İzin Verecek!

Ayrıca Galaxy Watch serisi de ihmal edilmemiş. Tamamen kablosuz kulaklık üreticileri, rekabette öne geçmek için mobil cihazlarına göre bazı avantajlar sağlıyor veya iş birlikleri kurarak yazılım avantajları sağlıyor. Bunlar arasında Samsung da var.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro Kullanıcılarına Güzel Haber

En son sürümüyle, Samsung'un birinci sınıf tamamen kablosuz kulaklığı Galaxy Buds 2 Pro, tüketicilere kayıt sırasında önemli bir avantaj sağlayacak. Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 kullanıcıları, kulaklık ve 360 derecelik sesle video kaydı yapabilecek. Uzamsal sesleri sanki bir konserdeymişsiniz gibi duyabilirsiniz, ancak profesyonelce değil.

Galaxy S23 serisinden başlayarak, bu özellik yeni Galaxy cihazlarında önceden oluşturulacaktır. Bununla birlikte, mevcut olacak belirli Galaxy telefonları veya önceki Galaxy telefonlarına ne olacağı bilinmiyor. Diğer bir gelişme ise, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5'teki uzaktan deklanşör kontrolü sırasında yakınlaştırma yeteneğidir. Bu işlev, kadran döndürülerek veya parmağınız hareket ettirilerek etkinleştirilebilir. Şubat ayında kullanıma sunulacak olan yeni özellik için herhangi bir model kısıtlaması belirtilmedi.

1650525958-006-galaxybuds2-handson-olive-620x463.jpg

Samsung Apple’ın Tedarikçisi Olacak

Apple Watch için en büyük OLED panel üreticilerinden biri Samsung. Yaklaşan Apple Watch Ultra'nın bir MicroLED ekrana sahip olması bekleniyor. Apple eskisi kadar OLED panel sipariş etmeyecek olsa da Samsung Display, Apple'ın en büyük microLED panel tedarikçisi olmaya devam edecek. HardwareHaber'in bilgileri, MicroLED ekranların OLED'den önemli ölçüde daha iyi performans göstereceğini gösteriyor. Sağladığı avantajlar arasında güneş ışığında iyileştirilmiş görünürlük, daha fazla güç verimliliği ve daha uzun pil ömrü yer alır.

2022 yılının sonunda Samsung Display'in bu projeye özel olarak yeni bir ekip oluşturduğu biliniyor. Ekibin hedefi, bu teknolojinin yakında ticari olarak uygulanabilir hale gelmesidir. Şirket, bu yıl içinde geliştirme aşamasını tamamlamayı planlıyor. Apple'ın dünya genelindeki akıllı saat pazarındaki %30'luk pazar payına kıyasla Samsung, %10'luk bir pazar payına sahip.