Tam Tamına 31 Ocak Tarihine Kadar Vaktiniz Var! 1000 TL Chip Para Ödülü!

Akbank Axess kredi kartı kampanyası Ocak 2023'te başladı. Axess kredi kartı alan müşterilere 1.000 TL chip para hediye edilecek. İşte kampanyanın detayları...

Tam Tamına 31 Ocak Tarihine Kadar Vaktiniz Var! 1000 TL Chip Para Ödülü!

Ocak ayında banka kredi kartı kampanyaları ilgi görürken Akbank hız kesmeden bu kampanyalardan en çok ses getireni başlattı. Bilindiği üzere Türkiye'nin ilk çipli kredi kartı olan Axess kredi kartı, en çok kullanıcıya sahip kartlardan biri olup, müşterilerine faizsiz ödeme, hediye çip para gibi pek çok avantaj da sağlamaktadır. Henüz Axess kredi kartı olmayanların da bu seçkin gruba katılması için Akbank yeni bir kampanya başlattı. Akbank, Akbank Axess kredi kartı kullanıcılarına özel hazırladığı bu şahane kampanya ile ilk kez Axess kart alanlara 1.000 Türk Lirasına varan chip para kazanma fırsatı verdi.

Axess Kredi Kartı Alıcılarına 1000 TL’lik Çip Para Ödülü Fırsatı

Akbank, "Axess'e başvuran Akbanklılar artık 1.000 TL'ye varan chip para kazanabiliyor” diyerek kampanyayı açıkladı. Axess sahibi olarak kampanya ve imkanlardan hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca ilk yıl kart bedelinden de feragat edilir" ibaresi eklenmiştir. Axess'e ilk kez başvuranlar için düzenlenen yeni kampanya kapsamında, kartını alarak alışverişe başlayanlara toplamda 200 TL ve ilk 1.000 TL'lik alışverişlerinde 1.000 TL chip para kazanma şansı verildi. 31 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapan adaylar, 1 Ocak 2023 tarihinde başlayan kampanya kapsamında chip para ödülü kazanma şansı da yakalayacak.

Akbank Axess 1000 TL Çip Para Kampanyasına Nasıl Başvurabilirim?

Kampanya kapsamında 31 Ocak 2023 tarihinden önce Axess kredi kartı başvurusu yapanlara, başvurularının onaylanması halinde chip para kazanma şansı verilecek. Kampanya, kart sahiplerine 1.000 TL'lik ilk alışverişlerinde 200 TL'ye ve toplam 1.000 TL'ye kadar chip para ödülü alabilmeleri için kurgulanmıştır. Ancak aynı gün yapılan işlemlerden sadece biri dikkate alınacaktır. Kampanya chip paralarının karta yüklendiği gün kart sahipleri chip paralarını üye iş yerlerinde ücretsiz alışverişlerinde kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde diledikleri gibi kullanabilirler.