TEB'den ihtiyaç sahiplerine 3 ay ertelemeli 20.000 TL kredi desteği!

TEB Bankası ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için sevindirici bir duyuruda bulundu. 3 ay ertelemeli olarak vatandaşlara 20.000 TL kredi desteği sunulmaya başlandı. Düşük faizli kredi paketinin tüm ayrıntıları duyuruldu.

TEB'den ihtiyaç sahiplerine 3 ay ertelemeli 20.000 TL kredi desteği!

Artan enflasyon alım gücünü düşürürken vatandaşlar da soluğu bankalarda alıyor. Nakit ihtiyacı olan milyonlarca vatandaş bankaların kampanyalarını yakından takip etmektedir. Hem Türkiye'de hem de dünyada görülen enflasyon ülkemizde de ciddi anlamda etkisini gösteriyor. Hal böyle olunca bankalarda vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik avantajlı kampanyalarla gündemde yerini alıyor. CEPTETEB uygun faizli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ile tüm gözleri üzerinde topladı. 1.64 faiz tutarıyla 200.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak. İşte TEB avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyası…

TEB KAMPANYA BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

CEPTETEB resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında başvuru şartları ve kredi hesaplama tutarları belli oldu.

Bireysel kredi ihtiyacının tek bir tıkla hesabı aktarıldığı tüketici kredisi olarak görülen CEPTETEB ihtiyaç kredisi, yerinden kalkmadan, şubeye gitmeden, sıra beklemeden, Kredi çekebilme imkanı sağlıyor. 1000 TL ile 200.000 TL Aralığın aralığında ödeme yapan banka 3 ay ile 36 ay aralığında vade imkanı sunuyor. 18 75 yaş arasındaki herkesin başvuru yapabileceğini aktaran TEB, aylık eşit tutarlardı ödeme imkanı sunuyor. İhtiyaç kredisi kapsamında kefil ya da teminat şartı da istenmiyor.

2022/12/14/para-7.jpg

HOŞ GELDİN FAİZİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Hala TEB ya da CEPTETEB müşterisi olmadınız mı? Müşteri olmayan kişileri sevindirecek hoş geldin faizi sunan TEB yeni müşterilere özel %1.64'ten başlayan faiz oranlarından yararlanma imkanı sunuyor.