Türk Telekom Farklı Unvanlarda Personel Alımı Gerçekleştirecek! 2 Şubat’a Kadar Alımlar Devam Edecek

Türk Telekom, resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilana göre, kendi bünyesinde toplamda 79 farklı unvan kapsamında personel alımı yapacağını duyurdu.

Türk Telekom Farklı Unvanlarda Personel Alımı Gerçekleştirecek! 2 Şubat’a Kadar Alımlar Devam Edecek

Bu personel alım sayısı 1500 olarak belirlendi. Başvuru şartları belli olan ilana, KPSS puan şartı aranmayacak olmakla birlikte doğal olarak reşit olmak gerekmektedir. İlgili unvanda en az 1 yıl deneyim şartı aranırken, adayların üniversitelerin lisans düzeyinde Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği noktasında ve Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü de içinde yer almakla birlikte mezun şartı aranır. Başvurular, Türk Telekom resmi internet sitesinden online olarak yapılacak ve 2 Şubat 2023 tarihine kadar tamamlanacaktır. İşe alınacak personeller, Ankara ve İstanbul illerinde istihdam edilecektir.

Türk Telekom Unvanlarında Alım Şartları

Türk Telekom personel alımı noktasında resmi internet sitesi üzerinden ilan yayınladı. 79 farklı unvan üzerinden toplamda 1500 personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS puan şartı aranmayacak olan ilanla birlikte bir nebze rahatlamış olursunuz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının başvuruyu gerçekleştirmesi ile birlikte ilk dikkat etmesi gereken nokta ise 18 yaşını tamamlamış olmasıdır. Bu durumları gerçekleştiren herkes adaylar başvuru yapabilecek. İlgili unvanlar noktasında 1 yıl deneyim şartı aranmaktadır. Adayların üniversitelerin; lisans düzeyinde Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği ile birlikte Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmaları şartı vardır. Memur alımı başvuru şartları Türkiye için geçerli olan kurallar ve koşulları belirtir. Bu kurallar ile birlikte koşullara dikkat ederek hareket etmeniz gerekmektedir. Bu şartlar şunları içerir:

  • Başvuru yapacak olan adaylarda aranan ilk kriter doğal olarak reşit olmak yani 18 yaşını tamamlamaktır.
  • Adayların ilgili unvanda en az 1 yıl deneyim sahibi olmaları gerekir.
  • Başvuru yapacak olan adaylar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı şartı aranmaktadır.
  • Adayların üniversitelerin lisans düzeyinde Bilgisayar Mühendisliği ile birlikte Bilişim Sistemleri Mühendisliği ve son olarak Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu olmasına dikkat etmesi gerekiyor.

Bu şartlara uygun olarak başvurularınızı gerçekleştirin. Başvuru şartlarından biri bile sizde olmazsa başvurunuz geçerli olmayacaktır. Geçerli olmayan başvurular ile birlikte alım yapıldığında açıklansa bile direkt olarak elenirsiniz. Personel alımlarında her zaman dikkat edilmesi gereken hususlara önem vermeniz sizlere yarar sağlar.