Ünlü Müzisyenin Ölümü Türk Sanat Camiasını Yasa Boğdu! Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Pek çok ünlü sanatçı ile çalışmış olan müzisyen Hakan Yelbiz, geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Hakan Yelbiz'in ölümü sanat camiasını yasa boğdu.

Ünlü Müzisyenin Ölümü Türk Sanat Camiasını Yasa Boğdu! Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Müzisyen Hakan Yelbiz'in Muğla'da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmesi gündem oldu. Celil Nalçakan ve Hüsnü Şenlendirici, vefat haberini alır almaz paylaşım yaptı.

Ünlü müzisyen Hakan Yelbiz, Muğla'daki trafik kazasında hayatını kaybetti. Hakan Yelbiz'in ölümü, sanat dünyasını derinden sarstı. Hüsnü Şenlendirici, Celil Nalçakan ve Zafer Algöz gibi ünlü isimler üzüntülerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Muğla Milas'ta Hakan Yelbiz'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada müzisyen hayatını kaybetti ve otomobildeki Sabine Ayper Yelbiz ise yaralandı.

Hüsnü Şenlendirici'den Paylaşım

Bugüne kadar çok sayıda ünlü isimle birlikte çalışan Yelbiz'den gelen acı haberle beraber ünlü isimler sosyal medya hesaplarından duygularını takipçileri ile paylaştı. Klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, paylaşımında "Sevdiklerimizin kıymetini yaşarken bilelim. Son vedanın ne zaman olacağını hiçbirimiz bilemiyoruz. Çok üzgünüm Hakan Yelbiz" ifadelerine yer verdi.

Zafer Alagöz'den Paylaşım

Oyuncu Zafer Algöz yaptığı paylaşıma "Hakan Elbiz bir trafik kazasıyla uçtu gitti dünyamızdan, yetenekli kardeşim mekanın cennet olsun. Çok üzdün hepimizi" notunu düştü.

Celil Nalçakan'dan Paylaşım

Oyuncu Celil Nalçakan da paylaşımında "Ah Hakan Yelbiz usta, Ah kardeşim biz rengarenk ve tertemiz kalbinden sebep kelebek diyorduk sana. Nereden bilelim ömrünün kelebeğe özeneceğini, paramparça oldum. Mekanın cennet olsun kardeşim. Allah önce Ayper'imize sonra da bize sabır versin" ifadelerini kullandı.