Vakıfbank personel alımı yapıyor! 75 ilde başvurular açıldı

Vakıfbank personel alımı ilanı verdi. Bankadan gelen açıklamaya göre 75 şehirde çok sayıda kişi işe kabul edilecek. Hangi kadrolarda alım yapılacağı belli oldu. Başvuru şartları da netlik kazandı.

Vakıfbank personel alımı yapıyor! 75 ilde başvurular açıldı

Vakıfbank banka personeli alımı ilanı yayımlandı. Son gelen ilana göre Vakıfbank kadrolarına alım yapılacak. Birçok kadroda yapılacak alım için başvuru şartları da netlik kazandı. Banka personeli alımı başvuruları başlamış durumda. Banka kadrolarına 75 şehirde alım yapılacak. Başvuru ekranı adaylara sunuldu.

Banka Personeli Alımı Kadroları

BT Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur kadrolarına gerçekleştirilecek.

wp/2022/12/personel-10.jpg

Banka Memuru Alımı Şehir Listesi

Adana, Hatay, Iğdır, Isparta, Adıyaman, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, İzmir, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Antalya, Ardahan, Uşak, Van, Yalova, Artvin, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Niğde, Ordu, Osmaniye, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Rize, Sakarya, Siirt, Gaziantep, Giresun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Tunceli, Yozgat, Zonguldak.

Vakıfbank Banka Memuru Alımı Başvuru Şartları Neler?

Türk vatandaşı olmak, kamusal haklardan mahrum kalmamak, suç hükmü bulunmamak, Bankada çalışırken herhangi bir sebep yüzünden dahi olsa ilişiği kesilmemiş olması, askerlik sorunu olmayan, sağlık durumu iyi olan gibi genel şartlar aranmaktadır.

wp/2022/12/personel-6.jpg

Sermaye Piyasaları ve Portföy Yönetimi, Sigortacılık, Sigortacılık ve Aktüerya Bilimleri, Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik, Aktüerya, Aktüerya Bilimleri, Aktüerya ve Risk Yönetimi, Avrupa Birliği İlişkileri, Bankacılık, Bankacılık Finans, Bankacılık/Finans, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Bankacılık ve Finans, Bankacılık ve Finansman, Bankacılık ve Sigortacılık, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, Ekonomi, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Yazılım Geliştirme, Yazılım Mühendisliği.

Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Ekonomi ve Finans, İşletme, İşletme Enformatiği, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme-Ekonomi, İşletme Yönetimi, İktisat, İktisat (İngilizce), Kamu Yönetimi, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Maliye, Muhasebe, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Pazarlama/Satış Yönetimi, Risk Yönetimi, Sermaye Piyasası.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Fizik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Matematik, Matematik-Bilgisayar, Uluslararası Finans, Uluslararası Finans ve Bankacılık, Uluslararası Girişimcilik, Uluslararası İlişkiler, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Yapay Zekâ Mühendisliği, Uluslararası İşletme Yönetimi, Uluslararası İşletme.

Yönetim Bilimleri, Yerel Yönetimler, Hukuk, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Endüstri ve Sistemler Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Finans, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Adli Bilişim Mühendisliği, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

Yaş şartı olarak ise 30 yaşını bitirmemiş olmak.

Vakıfbank Banka Personeli Alımı Başvuru Süreçleri

Vakıfbank banka personeli alımı başvuruları 16 Ocak 2023 ile 28 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular sadece Vakıfbank internet sitesi üzerinden online olacak.

Başvuru ekranı