Vakıfbank'tan ayda 800 TL taksitle 20.000 TL kredi müjdesi!

Vakıfbank acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara ayda 800 TL taksit imkanı ile 20 bin TL kredi desteği sağlıyor. Başvuru şartları ile ilgili tüm merak edilen detaylar resmen duyuruldu.

Vakıfbank'tan ayda 800 TL taksitle 20.000 TL kredi müjdesi!

Kamu bankaları ve PTT, vatandaşın ihtiyacı olan nakit desteğini sağlamak adına kollarını sıvadı. Nakde ihtiyacı olan vatandaşlar; Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank ve PTT üzerinden şipşak kredi çekebilecekler.

Yeni yılda artan giderler, enflasyonun artışı ve alım gücünün düşüşü üzerine tüketici kredisi kampanyaları başladı. İşte kamu bankaları ve PTT'den alınabilecek tüketici kredileri...

Ziraat Bankası Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

İhtiyacı olan vatandaşlar için kredi kampanyasını duyuran Ziraat Bankası, düşük faiz imkanıyla finansman sağlayacak. Yeni kampanya kapsamında %1.79 faizli kredi kullandıracak olan Ziraat Bankası, uygun vade süreleri de sunuyor.

20 bin TL'lik ihtiyaç kredisinde aylık 800.45 TL'lik taksitler sunan banka, kriterlere uygun olan vatandaşlara anında kredi kullandıracak.

2022/12/14/para-12.jpg

Vakıfbank'tan Aylık 800 TL Taksitli Kredi

Kriterleri karşılayan vatandaşlar için Vakıfbank, 20 bin TL'lik kredi paketi hazırladı. %1.91 faizli ihtiyaç kredisinde tam 36 ay vade de sunuluyor. İnternet şube, mobil uygulama ya da şubeler üzerinden direkt başvuru yapılabilen kredide, genel kredilendirme şartları uygulanıyor. Yani kredi notu sıkıntılı olmayan ve düzenli geliri olan herkes krediden faydalanabilecek. Aylık ödenecek taksitlerin miktarı ise 820.16 TL olacak.

Halkbank 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Kamu bankalarından biri olan Halkbank, nakde ihtiyacı olan vatandaşlara özel olarak 20 bin TL'lik acil ihtiyaç kredisi paketi hazırladı. Kredi kampanyası için tanımlanan faiz oranı ise %1.89 oldu. 36 aya varan vade imkanı sunan Halkbank, kredi taksitlerini aylık 830.53 TL olarak belirledi.

2022/12/14/para-9.jpg

PTT Şipşak 10 Bin TL Kredi

Son olarak PTT, son dönemlerde krediye ihtiyacı olan vatandaşlara sunduğu acil nakit çözümleriyle adından bahsettirmeye devam ediyor. Kefilsiz ve koşulsuz olarak sunulan kredi, başvuru yapanların hesaplarına anında yatırılacak. 10 bin TL'ye kadar 36 ay vadeyle sunulan kredide aylık taksit miktarları ise 622.9 TL olacak.