Volkswagen Caddy Fiyat Listesi Herkesi Şaşırtıyor!

Ülkemizde oldukça popüler bir tercih olan Volkswagen Caddy modelinin fiyatı ne kadar? İşte 2022 Volkswagen Caddy fiyat listesi.

Volkswagen Caddy Fiyat Listesi Herkesi Şaşırtıyor!

Son dönemde otomobil sektöründe yaşanan olumsuz hava reklamları da olumsuz etkiliyor. Örneğin son dönemde 200 bin ile 500 bin TL aralığında satılan bir model, hızlı zam kararları sonrasında 400 bin ve hatta 500 bin TL seviyelerinde kullanıcılar tarafından fark edilmeye başlandı. Ülkemizin en sevilen modellerinden biri olan Volkswagen Caddy modelinin fiyatı ne kadar? İşte Volkswagen Caddy'nin fiyat listesi.

Volkswagen Caddy Özellikleri

Ülkemizde Volkswagen Caddy'de 2.0 TDI 122 PS motor seçeneği standarttır. Müşteriler, motorun 122 beygir gücü ve 320 Nm tork için 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG otomatik şanzıman ile 4 silindirli arasında seçim yapabilir. Volkswagen Caddy, önden çekişli ve hafif yük taşımacılığında sürücülere sunduğu geniş alan, onu öne çıkarıyor. Ayrıca Impression, Life ve Style donanım paketleri de reklamda yer alıyor.

Kullanıcılar, giriş sınıfı Impression paketindeki 6,5'' Composition Audio radyo, "Front Assist" şehir içi acil fren yardımı, hız sınırlayıcılı hız sabitleyici, şerit takip yardımı ve arka park sensörü gibi olanaklar arasından seçim yapabilir. Geri görüş kamerası ve Park Assist V3.0 kendi kendine park etme sistemi gibi üst düzey olanaklar, en üst düzey Style paketinin parçasıdır.

yeni-vw-caddy-2021.jpg

Hafif Ticari Araçlardan Önemli Ölçüde Farklılaşan Bir Tarz

Caddy, Volkswagen'in diğer otomobil modelleri için ID serisi ile tanıttığı yeni tasarım dilinin kademeli olarak benimsenmesine katıldı. Gövde ile aynı renklere sahip olan tampon, yenilenen Caddy'de önemli bir gelişmeyi beraberinde getirdi. Siyah veya koyu renkli tampon, bu noktaya kadar hemen hemen her arabada görmeye alıştığımız bir tarzdı, ancak Caddy ile bu fikir paramparça oldu ve yeni, rahatsız edici bir imaj gelişti. Tamponun alt kısmında görmeye alıştığımız sis farları da yeni Volkswagen Caddy'nin tamamen LED far grubuna entegre edilmiş.

Volkswagen Caddy Fiyat Listesi

  • 2.0 TDI 122 PS DSG Style fiyatı 738.000 TL
  • 2.0 TDI 122 PS DSG Life fiyatı 659.000 TL
  • 2.0 TDI 122 PS Manuel Life fiyatı 610.000 TL
  • 2.0 TDI 122 PS DSG Impression fiyatı 605.000 TL
  • 2.0 TDI 122 PS Manuel Impression fiyatı 566.500 TL