Volkswagen Çılgınlığa Devam Ediyor: Golf Fiyatları Güncellendi!

Ülkemizin en çok satan modellerine imzasını atan Volkswagen başarısını devam ettirecek gibi gözüküyor.

Volkswagen Çılgınlığa Devam Ediyor: Golf Fiyatları Güncellendi!

Özellikle çıkardığı modellerle ülkemiz pazarında büyük bir yer kaplayan dev marka son zamanlarda artan fiyatlara karşı çözüm üretmiş gibi gözüküyor. Bu durum yine özellikle en çok satan ve en sevilen model olan Golf tarafında kendini gösteriyor.

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber araç satış listeleri de güncellenmeye devam ediyor. Bu güncellemelerin en dikkat çekenlerinden biri ise Volkswagen tarafında yer aldı. Listelere baktığımızda dev araç üreticisi firmanın Golf modeli arabasının fiyatında düzenleme yaptığı görüldü. Fakat bu düzenleme şaşırtıcı şekilde zam şeklinde olmadı. Aksine fiyat aşağı yönlü düzenlenmiş oldu.

Volkswagen Golf Yeni Fiyatı Ne Kadar?

Özellikle son zamanlarda otomobillere gelen zamlardan sonra sıfır araç alabilmek neredeyse imkansız hale geldi. Özellikle dar ve orta gelirli için sıfır araç alabilmek oldukça zorlaştı. Bu durumda hem araç firmaları hem de devlet harekete geçti. Çünkü vatandaşların sıfır araçlara ulaşabilmesi hedeflendi.

Bu düzenleme devlet tarafından öncelikle matrah düzenlemesi olarak yapıldı. Böylelikle bazı sıfır otomobillerin fiyatında düşüş gözlemlendi. Ancak yine de 500.000 TL’nin altında araç kalmaması dikkat çeken noktalardan biri oldu. Bu düşüş gözlemlenen modellerden biri de Volkswagen Golf oldu. Son zamanlarda fiyatının çok artmasıyla dikkat çeken modele erişim zor hale gelmişti. Fakat son yapılan düzenlemeyle aracın başlangıç seviyesindeki fiyatı 658.000 TL olarak gözlemlendi.

resized-40409-20a375f61.jpg

Volkswagen Golf Fiyatları Neden Düştü?

Son zamanlarda her şeyin fiyatının artması birçok kişinin dikkatini çekmekte. Bu artan fiyatlar otomotiv sektörünü de etkilemiş görünüyor. Öyle ki günümüzde neredeyse 500.000 TL’nin altında sıfır araç kalmamış gibi gözüküyor. Fakat bütün fiyatlar yükselirken Volkswagen Golf modelinin fiyatının düşmesi otomobil severlerin gözünden kaçmadı.

Bunun iki sebebi bulunmakta. Özellikle devletin düşük motorlu araçlar yaptığı için matrah düzenlemesi bundaki en büyük etken oldu. Volkswagen Golf modeline de baktığımızda motorunun 1.0 hacimli olduğunu görüyoruz. Fiyatının ise 658.000 TL olduğu dikkat çekiyor. Bu piyasa da oldukça uygun bir fiyat gibi gözüküyor.