Yapı Kredi Bankası duyurdu! 3 ay ertelemeli düşük faizli kredi kampanyası başladı

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için müjdeyi verdi. Bankadan gelen açıklamaya göre 36 ay vade imkanı ile 3 ay ertelemeli kredi desteği başladı. Başvuru şartları resmen duyuruldu.

Yapı Kredi Bankası duyurdu! 3 ay ertelemeli düşük faizli kredi kampanyası başladı

İhtiyaç kredisi için müşterilerin araştırmaları devam ederken Yapı Kredi Bankası inanılmaz kampanyası ile yüzleri güldürüyor. Düşük faiz ve 36 ay vade seçeneği sunan Yapı Kredi Bankası şimdi al sonra öde kampanyası ile dikkat çekiyor.

Yapı Kredi Bankası resmi internet sitesi üzerinden kampanya detaylarını açıkladı. Ocak ayında geçerli olan ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları belli olduğu. İşte Yapı Kredi kampanya detayları…

2022/12/21/para-5.jpg

ŞİMDİ AL SONRA ÖDE

Bankaların kampanyaları dikkat çekerken Yapı Kredi 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisinin detaylarını paylaştı. 2023 yılı Ocak ayında geçerli olan kampanya için belirlenen faiz oranı %2.84 olarak açıklandı.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi için ödeme koşullarını esnek tutarken 3 ay erteleme seçeneği sunuyor. 50.000 TL kredi çeken kişiler 33 ay vade fırsatıyla ayda 2.596 TL ödeyecek.